Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Puhdistus, desinfiointi ja poistaminen
nded kynsienpuhdistusaine mieto sitruuna – hellävarainen luonnonkynsien puhdistus
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

30% isopropyylialkoholia nded kynsien siivooja Citrus lievä - Nail Cleaner Citrus pehmeä varmistetaan, että neste ei ainoastaan ​​puhdistaa, vaan myös desinfioi, sitrushedelmien tuoksu aikaan miellyttävä ilmasto hakemuksessa. Nail Cleaner sopii kaikki vaiheet kynsien taiteen ja kynsien mallinnus ja luo parhaat edellytykset pitkäaikaisia ​​ja kiiltävä kynsien luomuksia.

kynsien siivooja on tärkeää paitsi puhdistukseen nauloja, esimerkiksi ennen kuin kynsilakka tai mallinnus materiaalia. Myös aikana Gelmodellage kynsien siivooja tekee hyvää työtä. Siten, hikoilu, joka tapahtuu kovettumisen aikana geelin kerrokset voidaan helposti ja poistaa perusteellisesti. Puhdas pinta on aina edellytys seuraavan kerroksen tarttuu täydellisesti. Lievä ja siten erityisen sopiva kynsien puhdistusaine levitetään Zellette, tämä pyyhitään sitten kunnes yli naulan kunnes se täyttää puhtauden ja rasvaa. Itsepäinen geeli tai lasikuitua pysyy irtoavat helpommin, kun naulalevy on kasteltu. Kynsien salon suuria määriä nesteitä puhdistukseen, desinfiointiin ja etäisyys erilaisia ​​työ on tarpeen, näin ollen, on nded kynsien puhtaampaa Citrus lievä kolmessa säiliössä kokoa 100-5000 ml: aan. Yhteensopiva pullojen täyttämiseen ja poistamalla puhdistusaineet ovat myös täällä saatavilla osoitteessa. NDED Kynsi Cleaner Citrus Lievä - Premium Nail-Cleaner Citrus-Soft on profiloitu Gelschwitzschichtenentferner kynsien mallinnus, käsi- ja jalkahoidot.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen