Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nail art / Glitter jauhe
Akryyli kimallepuuteri kulta - kynsimuotoilua juhlatilanteisiin
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Erityisiä tilaisuuksia varten tehtävä kynsien muotoilu saa myös olla jotain aivan erityistä. Akryyli kimallepuuteri kulta -värijauheen avulla saat aikaa hätkähdyttäviä efektejä. Kimalle on jo työstetty akryylipulveriin ja muodostaa yhdessä akryylinesteen kanssa täydellisen materiaalin ylellisesti kimaltavalle kynsimuotoilulle.

Värinä kulta ei ehkä ole paras valinta arkikäyttöön ja työpaikalle, etenkään kimalle-efektiin yhdistettynä. Mutta juhlaviin tilaisuuksiin tämä nail art -tuote sen sijaan sopii täydellisesti. Se kääntää kaikkien katseet kauniisiin kynsiin ja hyvin hoidettuihin käsiin täydentäen samalla upealla tavalla juhlavan asun. Jauhetta käytetään tavalliseen tapaan: Pieni määrä akryylijauhetta sekoitetaan nesteeseen ja seoksesta muodostetaan pieni pallo. Se levitetään tämän jälkeen nopeasti luonnonkynnen päälle siten, että muodostuu täydellinen tekokynsi. Nopea työskentely on ratkaisevan tärkeää akryylikynsien muotoilussa, koska massa alkaa kovettua välittömästi joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen