Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / UV lamppu, LED ja CCFL uuni
YOUMAXX UV nail kuivausrumpu - ammatillinen Valokovetuksen yksikkö
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Harden-Geelikynsien UV light laitteessa on välttämätön työväline kynsisalongissa. Luotettavan toiminnan ja korkea hyötysuhde on erityisen tärkeää tämän Kynsienhoitolaitteet. Kätevä ja tilaa säästävä vaihtoehto tarjoaa YOUMAXX UV naulata kuivaaja - ammatillinen valo kuivatuksen yksikkö, joka tarjoaa parhaat tulokset kynsisalongissa sekä kotikäyttöön.

4 yhteensä 36W UV-valossa tarjoavat luotettavia kovettaminen geeli kynsien yhdistettynä täysin peilattu sisäpinnan lampun ja voi vaihtaa tarvittaessa. Tämä laadukas 4 putkea UV valo yksikkö ja lamppu Geelikynsien, saat halpa versio täydellinen kuivatuksen lamppu mahdollisuus eri aika-asetukset ja sisäänrakennettu valokenno.

Kynsien UV valo yksikkö ja Nailart lamppu kovettuminen geeleille verkossa halpaa ostaa. UV valo Kynsienhoitolaitteet ja UV-lamput täydellinen Nailart nail kynsien muotoilu Halvat järjestyksessä. valaisimet ja Valokovetuksen yksikkö Geelikynsien ja ammatillinen nail art manikyyri ja kotona. YOUMAXX UV nail kuivausrumpu - ammatillinen kuivatuksen kevyt laite.

Mitat
+
0.275 Metriä (m)
0.22 Metriä (m)
0.15 Metriä (m)
Sinetti
+
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen