Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsistudio huonekalut / Kosmetologin hoitotuolit

Kosmetologin hoitotuolit

nded-studiotuoli Kosmetologin hoitotuolit nded-studiotuoli
Lähde 73,40 € *
5,73 € / 1000 g
Rolling Stool AM-303 Valkoinen Kosmetologin hoitotuolit Rolling Stool AM-303 Valkoinen
78,17 € *
Satulahuopa AM302 valkoinen Kosmetologin hoitotuolit Satulahuopa AM302 valkoinen
99,50 € *
Kosmetiikkatuoli A-5299 valkoinen Kosmetologin hoitotuolit Kosmetiikkatuoli A-5299 valkoinen
152,58 € *
rico kauneusistuin 299 valkoinen Kosmetologin hoitotuolit rico kauneusistuin 299 valkoinen
340,64 € *
Kauneus jakkara AM304 valkoinen Kosmetologin hoitotuolit Kauneus jakkara AM304 valkoinen
106,45 € *
Satulahuopa 001B musta Kosmetologin hoitotuolit Satulahuopa 001B musta
129,93 € *
rico salon 206 valkoinen Kosmetologin hoitotuolit rico salon 206 valkoinen
330,00 € *
rico kauneusistuin 306 valkoinen Kosmetologin hoitotuolit rico kauneusistuin 306 valkoinen
209,36 € *
rico kauneusistuin 167 valkoinen Kosmetologin hoitotuolit rico kauneusistuin 167 valkoinen
532,26 € *
Kauneus Rollchair AM-303 Musta Kosmetologin hoitotuolit Kauneus Rollchair AM-303 Musta
78,21 € *
Tattoo nojatuoli 0428 musta Kosmetologin hoitotuolit Tattoo nojatuoli 0428 musta
851,58 € *
Gabbiano kampaamo Milan musta Kosmetologin hoitotuolit Gabbiano kampaamo Milan musta
312,57 € *
nded-studiotuoli Orange- Caramel Kosmetologin hoitotuolit nded-studiotuoli Orange- Caramel
81,88 € *
6,40 € / 1000 g
nded-studiotuoli White Kosmetologin hoitotuolit nded-studiotuoli White
73,40 € *
5,73 € / 1000 g
Tuolit, kosmetologin hoitotuolit ja kääntyvät tuolit, joista kynsistudio voi olla ylpeä
Mitä tulisi ottaa huomioon kosmetologin hoitotuolia ostaessa?
Asiakkaalle kosmetologin hoitotuolin tärkein ominaisuus on mukava ja hyvin pehmustettu istuinosa. Säätömahdollisuuksien ansiosta kaikkiin hoitoihin löytyy mukavin istuinasento ja studiokäynnistä tulee rentouttava hemmotteluhetki. Säätömahdollisuudet helpottavat myös kosmetologin tai kynsimuotoilijan työtä, koska ne mahdollistavat rennon ja ergonomisen työasennon.

Eri mallit eroavat toisistaan pääasiassa säätömahdollisuuksissa ja käyttötavassa. Yksinkertaisin vaihtoehto on manuaalinen kosmetologin hoitotuoli. Selkä- ja jalkaosan asentoa säädellään porrastetusti säätimellä. Sen käyttö vaatii tosin voimaa ja on hieman työlästä, mutta tämän yksinkertaisen mekaniikan parhaita puolia on sen edullinen hinta. Käsikäyttöiset mallit soveltuvat studioosi parhaiten silloin, kun tuolia ei tarvitse säätää usein, esimerkiksi manikyyrien ollessa kyseessä. Siksi nämä mallit soveltuvat hyvin uusien, vasta avattujen kynsistudioiden kalustoon - tuloksena ovat ihanteelliset kynsistudiolaitteet vähäisin investoinnein.

Hydrauliset kosmetologin hoitotuolit tarjoavat enemmän käyttömukavuutta säätömahdollisuuksien saralla. Useimmiten kyseessä ovat yhdistelmämekanismit. Samalla kun eri osia säädellään manuaalisesti tai sähkökäyttöisesti, tuolin työskentelykorkeus säädetään hydraulisesti polkimen avulla. Asennon hienosäätö tehdään usein kuitenkin manuaalisesti. Myös nämä kosmetologin hoitotuolit soveltuvat parhaiten käytettäviksi silloin, kun asentoa ei tarvitse muuttaa usein.

Sähkökäyttöinen kosmetologin hoitotuoli tarjoaa maksimaalisen käyttömukavuuden. Useat kaukosäätimellä ohjattavat moottorit mahdollistavat eri osien mukavan ja portaattoman säädön. Hoitotuoli on varustettu säätömahdollisuuksien (kaksi, kolme tai jopa neljä eri säätömahdollisuutta) mukaan vastaavalla määrällä tuoliin kiinnitettyjä moottoreita, jotka säätelevät luotettavasti tuolin asentoa. Esimerkiksi päätuen, selkänojan, istuinkorkeuden ja jalkaosan säätäminen on mahdollista. Tulos: Asiakas istuu erittäin mukavasti ja rennosti kosmetologin hoitotuolissa myös pidempien hoitojen ajan.

Kynsimuotoilijat, kosmetologin hoitotuolit  ja kosmetologit, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen mukavuuden myös studion ulkopuolella, hyötyvät liikuteltavista kosmetologin hoitotuoleista. Helposti kuljetettavat tuolit ovat joustavasti säädettävissä ja erittäin mukavia. Myös nämä tuolit tarjoavat niin asiakkaalle kuin kosmetologille tai kynsimuotoilijalle monia erilaisia toimintoja ja säätömahdollisuuksia.

Myös hoitotuoleissa pehmusteet ovat tärkeitä. Niiden on oltava toisaalta mukavia, toisaalta myös helposti puhdistettavia ja hygieenisiä. Pinnat on tämän takia usein valmistettu tekonahasta tai vastaavasta materiaalista. Helppohoitoiset pinnat voi desinfioida ja lika on helppo pyyhkiä pinnalta kostealla liinalla.


Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€