Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Pedikyyrisetti

Pedikyyrisetti

Filter articles
NAIL-EON-UV-geelipaketti Pedikyyrisetti NAIL-EON-UV-geelipaketti
Lähde 38,41 € *
NAIL-EON-akryyli- ja kynsinauhapihdit Pedikyyrisetti NAIL-EON-akryyli- ja kynsinauhapihdit
5,45 € *
16,03 € / 100 g
YOUMAXX Pedikyyri -Toe Seperator 12 paria Pedikyyrisetti YOUMAXX Pedikyyri -Toe Seperator 12 paria
Lähde 2,58 € *
6,29 € / 100 g
Akryyli- ja kynsinauhapihdit Pedikyyrisetti Akryyli- ja kynsinauhapihdit
6,45 € *
12,90 € / 100 g
YOUMAXX Pedikyyri -setti Pedikyyrisetti YOUMAXX Pedikyyri -setti
Lähde 3,73 € *
Sukat parafiinivahakylpyyn Pedikyyrisetti Sukat parafiinivahakylpyyn
5,51 € *
nded Pedikyyri - Kynsileikkuri Laatikko Pedikyyrisetti nded Pedikyyri - Kynsileikkuri Laatikko
Lähde 3,23 € *
YOUMAXX Pedikyyritohvelit 12 pakkauksissa Pedikyyrisetti YOUMAXX Pedikyyritohvelit 12 pakkauksissa
Lähde 9,95 € *
6,07 € / 100 g
Kätevä sarveiskalvonpoistaja Pedikyyrisetti Kätevä sarveiskalvonpoistaja
5,93 € *
YOUMAXX Pedikyyri -setti 5 in 1 Pedikyyrisetti YOUMAXX Pedikyyri -setti 5 in 1
4,49 € *
-45%
YOUMAXX Pedikyyri -setti 4 in 1 Pedikyyrisetti YOUMAXX Pedikyyri -setti 4 in 1
3,48 € *
-45%
YOUMAXX Pedikyyri -setti 3 in 1 Pedikyyrisetti YOUMAXX Pedikyyri -setti 3 in 1
2,04 € *
-45%
Pedikyyrisetti ja pedikyyri pakkaus, joissa kaikki tarpeellinen - verkkokauppa

Huoliteltu päästä jalkoihin. Tiettyjen kehon osien hoito jää monilta helposti unohduksiin. Jalat kuuluvat tärkeimpiin, mutta usein valitettavasti myös eniten laiminlyötyihin kehon osiin. Ne joutuvat kuitenkin kannattelemaan painoamme koko elämämme ajan, tungetaan huonosti tuuletettuihin kenkiin ja kestävät vaikeitakin voimanponnistuksia. Tästä syystä jalkahoito on erittäin tärkeää.

Kun podologi keskittyy lähinnä jalkojen hoidon terveydelliseen puoleen, kynsimuotoilija tekee jaloista hyvin hoidetut ja kauniit, niin että ne ovat ilo silmälle. Hoitosarjojemme laitteet soveltuvat erityisen hyvin varpaankynsien ammattimaiseen hoitamiseen. Valikoimistamme löytyy lisäksi myös laitteita, joilla kovettumat ja känsät saadaan poistettua hellävaraisesti.

Pedikyyrissä kaikki pyörii jalkojen ympärillä. Jalkojen hoitosarjat sisältävät kaikki työkalut, joita tarvitaan kotona tai kynsistudiossa suoritettavaan ammattimaiseen pedikyyriin. Yksi tärkeimmistä laitteista on tehokas viila, joka on erittäin monipuolinen erilaisten vaihdettavien päiden ansiosta. Näin kynnet voidaan viilata tai kiillottaa vaivattomasti ja nopeasti. Erityisesti isovarpaiden kynnet ovat usein paksut, mutta nekin voidaan muotoilla viilalla hellävaraisesti ja tehokkaasti. Jalkojen hoitosarjat toimitetaan esimerkiksi kätevässä kovakuorisessa laukussa. Näin kaikki sarjan osat pysyvät siististi paikoillaan, niitä voidaan säilyttää tilaa säästävästi ja turvallisesti, ja ne on helppo ottaa mukaan tarvittaessa. Näin voit laajentaa esimerkiksi liikkuvan kynsistudion tarjoamia palveluita erittäin tärkeällä ja kiinnostavalla hoitomuodolla, joka voi olla juuri se merkittävä ero kilpailijoihin nähden.

Kynsien lisäksi erilaisten vaihtopäiden avulla voidaan hoitaa myös jalkojen ihoa. Jalkoihin muodostuu aina kovettumia. Se suojaa herkkää ihoa esimerkiksi päkiän tai kantapään alueella. Jos kovettumista tulee liian paksuja, niihin voi kuitenkin tulla repeämiä ja kivuliaita muutoksia. Jotta näin ei pääsisi käymään, tämä suojakerros on poistettava säännöllisesti. Ylimääräiset kovettumat poistetaan varovaisesti ja turvallisesti viilaan kiinnitettävillä hiomapäillä. Tämän jälkeen jalkoja hemmotellaan kylvyllä, esimerkiksi hoitavalla parafiinikylvyllä, joka tekee niistä pehmeät ja joustavat. Voit tilata parafiinikylvyt ja muut hoitotuotteet nded online -myymälästä, aivan kuten jalkojen hoitosarjatkin.

Tutustu online-myymälämme tarjontaan ja löydä jalkojen hoitosarjoja sekä lukuisia muita tuotteita jalkojen hoitamiseksi ja kaunistamiseksi tai vaikkapa näyttävän nail art -koristelun tekemiseksi - varpaiden kynsien lisäksi myös sormien kynsiin! Laadukkaat tuotteet, suuri valikoima sekä nopea toimituspalvelu ja reilut kauppaehdot tekevät valitsemisesta, ostosten teosta ja tuotteiden käytöstä vieläkin hauskempaa!

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€