Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Manikyyrisetti

Manikyyrisetti

Filter articles
Manikyyrisetti ja manikyyri pakkaus todella edullisesti - katso kynsikauppa

Klassinen manikyyrisarja on jokaisen kodin perusvaruste, eikä saisi puuttua käsilaukustakaan ja se koostuu muutamista perustuotteista, jotka mahdollistavat huolellisen kynsien hoidon. Sarjan avulla on mahdollista suorittaa myös pienehköjä korjauksia, esimerkiksi luonnon- tai rakennekynsien murtuessa, ja välttyä näin suuremmilta vaurioilta. Kynnet pysyvät edustavina ja kauniina joka tilanteessa.

Manikyyrisarjan perusvarustus on yleensä pakattu kätevään koteloon. Sarjan koko ja laajuus riippuu siitä, onko se tarkoitettu perusteelliseen kynsienhoitoon kotona vaiko kätevästi käsilaukussa tai kosmetiikkalaukussa kuljetettavaksi. Jokainen sarja sisältää kuitenkin yhden tai useamman viilan, jossa on useampia karkeuksia, manikyyrisetti ja laadukkaat kynsisakset tai kynsileikkurin sekä erilaisia välineitä, kuten esim. kynsinauhaveitsen tai kynsinauhatyövälineen kynsinauhojen hellävaraiseksi taaksepäin työntämiseksi tai kynsien reunojen puhdistamiseksi liasta tai geelin jäämistä muotoilun jälkeen. Matkalle mukaan otettaviksi tarkoitetut sarjat sisältävät samantyyppisen perusvarustuksen, mutta useimmiten pienoiskoossa tai kätevän kaksoisvälineen muodossa. Sarjojen tuotteet on pakattu kauniisiin ja käteviin koteloihin, jotka voidaan sulkea pitävästi vetoketjulla. Laadusta riippuen kotelot on valmistettu joko muovista tai keinonahasta, luksusmalli jopa aidosta nahasta.

Ammattikäyttöön suunniteltuja manikyyrisarjoja ei ole tarkoitettu mukaan otettaviksi ja ne sisältävät usein huomattavasti enemmän tuotteita, vaikkapa sähköisen kynsiviilan kynsien manikyyriä ja hoitoja varten. Sarjoihin kuuluu usein myös laitteita, joilla voidaan hoitaa ihoa, kuten esimerkiksi höylä kovettumien poistamiseksi. Viilaukseen tarkoitetuissa laitteissa on erilaisia vaihtopäitä, joiden avulla voidaan viilata, hioa ja kiillottaa, tarpeen mukaan. Jos sarjalla on tarkoitus tehdä manikyyrien lisäksi myös pedikyyrejä, vaaditaan usein tehokkaampia laitteita, kuten kynsileikkureita. Tämä johtuu siitä, että varpaiden kynnet ovat yleensä rakenteeltaan huomattavasti vankemmat kuin sormenkynnet.

nded myymälästä löydät laadukkaat manikyyrisarjat, joiden sisältämät laitteet on valmistettu kestävistä ja pitkäikäisistä materiaaleista. Metallista valmistetut manikyyrivälineet ovat luonnollisesti ruostumattomia. Kaikkien sarjojen kohdalla on muistettava, että laitteet on puhdistettava käytön jälkeen liasta ja viilauspölystä. Näin välineet ovat taas valmiina seuraavaa käyttökertaa varten. Lue käyttäjän tiedoista, mikä puhdistusmenetelmä soveltuu parhaiten kyseessä olevalle välineelle. 

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€