Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Geelilakkaus aloituspakkaus

Geelilakkaus aloituspakkaus

Filter articles
Geelilakkaus aloituspakkaus ja geelilakka setti sekä lamppu edulliseen hintaan
Geelilakka setti ja UV kynsilakkasarjat koostuvat lakoista, joilla saat taatusti aikaan kestävät ja halkeilemattomat lakkaukset. Laadukkaat Carbon lakat on suunniteltu siten, että ne pysyvät kauniina myös tilanteissa, joissa kynnet ovat alttiina rasitukselle ja takaavat upeat. pitkään kestävät lopputulokset. Sarjat sisältävät useita värejä, joiden avulla voit luoda yhä uusia yhdistelmiä: näin käytettävissäsi on sopiva geelilakka setti ja UV-kynsilakka joka tilanteeseen. Jotkut sarjat sisältävät lisäksi lisävarusteina erilaisia työvälineitä, niin että niiden avulla saadaan aikaan täydellinen kynsien muotoilu alusta loppuun.

Carbon värilakat tuovat mukanaan useampia etuja. Näiden laadukkaiden UV-lakkojen käyttö on ensinnäkin äärimmäisen helppoa ja toiseksi ne siliävät levittämisen jälkeen itsestään erityisen viskositeettinsa ansiosta. Näin kynsiä ei enää tarvitse kiillottaa tai viimeistellä viilaamalla, kynnet näyttävät upeilta viikkokausia. Lakan sisältämä hiilikuitu tekee kynnestä erityisen kestävän mekaanista hankausta ja muuta rasitusta vastaan. Lisäksi lakan viettelevä kiilto korostaa värin kirkkautta upealla tavalla, niin että tuloksena ovat täydellisesti huolitellut kynnet, jotka kääntävät kaikkien katseet. Edellytyksenä lakkapinnan kestävyydelle on, että lakka levitetään huolellisesti ohuina kerroksina. Jokainen kerros on kovetettava erikseen UV-lampun avulla. Kerrosten lukumäärä riippuu toivotusta värin voimakkuudesta ja muotoilutyylistä. Geelilakka setti ja UV-kynsilakka sarjojen carbon lakkoja voidaan myös sekoittaa keskenään ja luoda näin yhä uudelleen uusia lumoavia nail art -efektejä.

Online-myymälästämme löydät lukuisat erilaiset aloitussarjat. Jokaiseen sarjaan kuuluu useampia UV-värilakkoja erilaisia yhteensopivissa värisävyissä sekä yksityiskohtaiset käyttöohjeet. Lisäksi sarjat saattavat sisältää myös erilaisia lisävarusteita, kuten UV-valolamppu, kynsilakan poistoaine tai sellulappuja. Moniin sarjoihin kuuluvat lisäksi myös bufferit, viilat, ruusupuupuikot ja kiillotusöljy.

Aloitussarjat ovat erinomainen tapa kokeilla, kuinka helppoa Carbon UV -lakkojen käyttö on. Geelilakkaa voidaan käyttää niin luonnonkynnellä kuin muotoillulla akryyli- tai geelikynnelläkin. Suosittelemme käyttämään aluslakkana pohjalakkaamme kynnen suojaamiseksi värjäytymiseltä. Tarttuvuutta voidaan parantaa entisestään pohjustusgeelin alle levitettävällä pitoaineella. Värillisissä UV-kynsilakoissa yhdistyvät kynsilakan ja UV-geelin parhaat puolet. Niitä käyttäessäsi saat nauttia pitkään kestävästä kiillosta, hehkuvista väreistä ja erinomaisesta pidosta! 
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€