Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Wellness tuotteet
YOUMAXX Pedikyyri -Toe Seperator 12 paria
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

YOUMAXX Pedikyyri -Toe Separator sisältää kaksitoista paria varpaidenlevittimiä, valmistetut pehmeästä materiaalista. Täydellinen apuväline varpaankynsien lakkaamista varten. YOUMAXX Toe Separator levittää pehmeästi varpaita, jotta voitte lakata ne vaivattomammin ja tarkemmin.

Kuka ei vielä tunne tätä tilannetta? Olette juuri lakkaamassa varpaankynsiänne, ja ovikello soi? Jos nousette nyt ilman varpaidenlevittäjää, voi lakkaus kärsiä. YOUMAXX Pedikyyri -Toe Separator auttaa estämään tämän. Voitte yksinkertaisesti nousta ja avata oven, ilman että lakalle käy kuinkaan.

Eri malliemme avulla voitte kotona tai studiossanne valita juuri itsellenne tai makuunne sopivan. Näin pedikyyri ei enään ole niin tylsää.
Löydätte valikoimistamme myös kattavan valikoiman eri hoitotuotteita, jotka helpottavat pedikyyriä entisestäänkin. Tutustukaa yksinkertaisesti valikoimiimme.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4
Yhteenveto
5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen