Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Meikit ja make up

Meikit ja make up

Filter articles
Sabrina Kajalkynä Meikit ja make up Sabrina Kajalkynä
0,41 € *
3,15 € / 100 g
-45%
Tekoripset Meikit ja make up Tekoripset
1,88 € *
9,40 € / 100 g
YOUMAXX keinotekoinen silmäripset Meikit ja make up YOUMAXX keinotekoinen silmäripset
Lähde 2,68 € *
26,80 € / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Meikit ja make up KONAD Make-up Pinsel Set
6,02 € *
-45%
Labello huulivoide Meikit ja make up Labello huulivoide
3,95 € *
79,00 € / 100 g
Meikit ja make up sekä muu kosmetiikka netistä aina yhtä edullisesti - verkkokauppa
Kesäaikaan iho näyttää yleensä luonnostaan raikkaalta sekä päivettyneeltä ja runsas ulkoilma tekee sille hyvää. Mutta entä muina vuodenaikoina tai sateisena kesänä? Iho vaikuttaa helposti kalpealta ja kelmeältä, Myös stressi, sairaudet, kuiva lämmitysilma tai muut ympäristötekijät voivat vaikuttaa ihon kuntoon. Iho ei säteile enää samalla tavalla. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Haitallisista aineista vapaa luonnonkosmetiikka, joka peittää epätasaisuudet samalla kun hoitaa, voi palauttaa iholle kadonneen säteilyn. Huulipunan, huulirasvan, luomivärin, poskipunan, ripsivärin, tekoripsien, kajaalin, rajauskynän ja muiden meikkien avulla kasvot säteilevät entistäkin enemmän.

Viehättävä ulkomuoto on tätä nykyä välttämätön lähes kaikilla elämänalueilla. Varsinkin työelämässä hoidettu vaikutelma on tärkeä. Modernin ja soveliaan hiustyylin sekä sopivan vaatetuksen ohella myös kosmetiikalla ja meikeillä on tärkeä rooli. Luonnollisia mineraaleja ja hoitavia luomuöljyjä sisältävillä meikeillä ja luonnonkosmetiikalla saat aikaan täydellisen pohjan ja heleän ihon, joka korostaa persoonallisuuttasi. Valitsitpa sitten nestemäisen tai voidemaisen meikin tai vain kevyen puuterin, sinä päätät toiveesi ja mieltymyksesi. Saadaksesi luonnollisen lopputuloksen pidä huolta siitä, että meikki sopii ihonväriisi. Liian tumma meikki antaa helposti luonnottoman ja liioitellun vaikutelman.

Kajaali, rajauskynä ja luomiväri korostavat silmiäsi täydellisesti ja saavat silmäsi näyttämään myös suuremmilta. Tässä kohtaa on hyvä pitää mielessä, että päivämeikki saisi olla hillitty ja luonnollinen, kun taas iltameikki tai juhlatilanteisiin suunniteltu meikki saa olla voimakkaampi ja huomiota herättävämpi. Myös tekoripset ovat hyvä keino taata jännittävä lookki. Poskipuna korostaa poskia, ja luonnonkosmetiikan verkkokauppamme valikoimassa oleva huulirasva huolehtii herkkien huulten hyvinvoinnista. Huulipuna, huultenrajauskynä ja huulikiilto lisäävät värikästä sävyä.

Luota luonnonkosmetiikkaamme ja meikkeihimme, joissa ei ole käytetty synteettisiä ainesosia, ja koe ihollasi miellyttävä tunne, joka saa kasvosi säteilemään. Luonnollisesti hoitavat valmistusaineet, kuten kasviuutteet ja luomuöljyt, taikovat varmasti hymyn kasvoillesi. Osta halvat meikit ja make up tuotteita kuten ripsiväri, huulipuna ja jauhe kerma vinkkejä ja ohjeita ylläpitäminen terveessä ruumiissa.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€