Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelit / Euro-Line
Kiitos Euro-Line rakennegeelin, onnistuu täydellinen kiilto käden käänteessä
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kaksi viskositeetista euro-line rakennuksen geeli liikkuu sujuvasti itsenäisesti liiman ja säästää niin paljon aikaa kynsien mallinnus ja myöhemmän hakemuksen. Kynnet on helppo ja onnistunut geelit ja väri geeli UV laatutuote nopeammin ja entistä kauniita tuloksia. Euro-Line geeli geeli aiemmin sovellettu ja kovettunut mukaisesti UV valo geelin primer, liimaus, toinen kerros sovellettuna. Soveltava geeli on korkein kohta kynsien eli C-käyrä eli suoraan jossa kynsien kärki kynnelle on lykätty, ja siirtyminen on nähtävissä. Tuotteen vaikutus hunajan varmistaa geeli levitä tasaisesti ja sileä liikkuu. Kun tämä geeli kerros on kovettunut, voit aloittaa koristelu napakymppiin. Riippumatta siitä, onko ranskalainen manikyyri tai muita luovia malleja - Tämä geeli toiseen kerrokseen on paras pohja kaunis, täydellinen malli kerroksia. Monet manikyyri vannoa geeli, joka meille muunnelmia väri selvää, pinkki - maitomainen Rosé on selvillä. Voit myös pitkällisen rakennuksen geeli välillä keskipitkällä tai paksu viskositeetti. Takaamme sinulle laadukkaita korkealaatuista tukkuhinnat. Tilaa tämän artikkelin ja Katso itse laadun ja hyödyntää alhaiset hinnat.

Sinetti
+
ohjeet
+

Geelit tai värigeelit eivät kovetu.

Valitsemasi geeli muodostaa kovettumisen jälkeen tahmean kerroksen.
Tahmea kerros voidaan poistaa Nail Cleaner -nesteellä, mutta sen pitäisi jättää kynnen päälle, jos aiot pinnoittaa mallikerroksen.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.8
Yhteenveto
5
12
4
4
3
2
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen