Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Nail art setti

Nail art setti

Filter articles
nded Diamond -tippilaatikko 100 kpl Nail art setti nded Diamond -tippilaatikko 100 kpl
Lähde 3,13 € *
Nail art niitit Nail art setti Nail art niitit
2,25 € *
Kuvioidut kynsitipit Nail art setti Kuvioidut kynsitipit
Lähde 6,20 € *
Mosaik Kynsitipit Nail art setti Mosaik Kynsitipit
7,45 € *
57,31 € / 100 g
Kynsikoristesormukset Nail art setti Kynsikoristesormukset
Lähde 1,95 € *
Fizz-Yhdet kynsi Nail art setti Fizz-Yhdet kynsi
Lähde 1,88 € *
Nail art Ponnahtaa 50 kpl Nail art setti Nail art Ponnahtaa 50 kpl
0,00 € *
nded Glamour kynsifoliot gepardi Nail art setti nded Glamour kynsifoliot gepardi
Lähde 1,80 € *
Lehtikuviot, värikkäät Nail art setti Lehtikuviot, värikkäät
9,03 € *
-45%
nded Kynsikalvot - Pisteet Nail art setti nded Kynsikalvot - Pisteet
0,90 € *
15,00 € / 100 g
Joulun asetettu 4 Nail art setti Joulun asetettu 4
1,59 € *
-57%
Joulun asetettu 3 Nail art setti Joulun asetettu 3
1,23 € *
-60%
Joulun asetettu 5 Nail art setti Joulun asetettu 5
2,06 € *
-70%
Joulun asetettu 2 Nail art setti Joulun asetettu 2
5,32 € *
-70%
Joulun asetettu 1 Nail art setti Joulun asetettu 1
5,27 € *
-70%

Jos et halua nähdä vaivaa ja etsiä itse luovia nail art -koristeluita varten tarvitsemiasi tarvikkeita myymälästä, nail art setti ovat juuri oikea valinta. Sarjojen sisältämät erilaiset muotoiluelementit on koottu sillä tavoin, että tuloksena on yhä uudelleen uusia, ainutlaatuisia yhdistelmiä. Näin voit muuttaa kyntesi todellisiksi katseenvangitsijoiksi, käyntikortiksi, joka on erinomaista mainosta niin itsellesi kuin muotoilun tehneelle kynsistudiollekin.

Monipuolisiin nail art -sarjoihin on koottu erivärisiä yhteensopivia elementtejä. Kun niitä käytetään kynsien koristelussa, nail art vaikuttaa erityisen ammattimaiselta ja sopusointuiselta. Erilaisten käyttötarkoitusten ja yhdistelmien mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat - anna mielikuvituksesi lentää. Elementistä riippuen voit myös käyttää erilaisten sarjojen sisältöjä samalla kertaa. Näin esimerkiksi neonväriset kimallehiukkaset sopivat ihastuttavasti yhteen sormusten tai paljettien kanssa, joissa on myös neonvärisiä korostuksia. Myös kaikkia kimalletyylisiä hiutaleita ja muotoja voidaan yhdistellä erinomaisesti toisiinsa. Näin voit muotoilla kynnelle valitsemistasi paljeteista, perhosista ja hiutaleista vaikka ainutlaatuisen pienen maiseman, joka saa taatusti kaikkien katseet kääntymään. Tilanteesta riippuen voit valita värit ja elementit sillä tavoin, että tuloksena on joko hienostunut tai huomiota herättävä nail art.

Sarjan sisältämät maalausvärit ovat ihanteellinen valinta kaikille, jotka arvostavat itse tehtyjä nail art -koristelua. Olipa kyseessä One Stroke -tekniikka, nail art -kynien käyttö tai värien levittäminen sivellintä käyttäen – sarja sisältää lukuisia värejä, joita voidaan sekoittaa myös keskenään. Jos haluat luoda nail art -koristeluita suoraan UV-geeleillä, suosittelemme käyttämään värigeelisarjojamme, joita on saatavana esimerkiksi pastellivärisinä sekä voimakkaina yksittäisväreinä. Näin saat helposti luotua sävy sävyyn -koristelut ja lopputuloksena on kaikin puolin sopusointuinen nail art.

Myymälästämme tilattavissa olevat nail art -sarjat soveltuvat yhtä hyvin yksityiskäyttöön kuin ammattimaiseen kynsistudioonkin. Sarjat ovatkin myös ammattilaisten suosiossa niin kätevyytensä kuin edullisen hintansakin vuoksi. Tämä kategoria sisältää jokaisella jotakin, löydät siitä kulloinkin etsimäsi nail art -tarvikkeet taatusti alta aikayksikön. Sarjojen lisäksi saat nded-myymälästä myös kaikki täydellistä ja pitkään kauniina pysyvää kynsimuotoilua varten tarvitsemasi työvälineet ja -laitteet.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€