Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
Metallijauhe - erityisen kestävä, pitää huolen upeista akryylikynsistä
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja tarjoamme aina uusia kynsituotteita kehitystyön tuloksena. Metalli-akryylijauhe, saatavilla metalli-purppuran sekä metalli-punaisen sävyissä, aikaan saa väriltää erittäin voimakkaat akryylikynnet. Jauhe sisältää innovatiivisen kellastumissuojan, jotta luonnon- sekä rakennekynnet ovat suojassa ei-toivottuja värimuutoksia ja kellastumista vastaan. Aivan kuten kaikkien muidenkin tekniikoiden kanssa, akryylipohjainen kynsimuotoilu antaa luovuudelle ja mielikuvitukselle täyden vapauden. Voitte käyttää tuotteita joko yksinään, tai sekoittaa niitä. Miten päätättekään, saatte väriltään voimakkaan lopputuloksen. Lopputuloksen joka, kiitos erityisten ainesosien, pääsevät metallihituset oikeuksiinsa. Akryylijauheen käyttö on erittäin helppoa, niitä käytetään aivan samoin kuin kaikkia muitakin akryylituotteita. Ennenkuin aloitatte akryylin kanssa, valmistellaan kynnet kuten normaalistikkin. Lopuksi akryylijauhe sekoitetaan akryylinesteeseen tätä varten tarkoitettua astiaa käyttäen. Tehkää seosta vain pienehkö määrä kerrallaan ja levittäkää se nopeasti kynnelle pyörivin liikkein. Korkeimman kohdan tulisi olla c-linjalla, juuri tipin ja luonnonkynnen rajalla.

Akryylimassa kovettuu kosketuksesta ilman kanssa, joten UV-lamppua ei useimmissa tapauksissa tarvita. Akryylijauheemme on uusi tuote markkinoilla. Se täyttää tietenkin kaikki asetukset sekä vaatimukset.

Sinetti
+
ohjeet
+

1. vaihe: Kun akryylineste on täytetty lasiin, kasta sivellin siihen.

2. vaihe: Sivele hitaasti siveltimellä akryylivärijauhetta, jolloin siveltimen kärkeen muodostuu pallo.

3. vaihe: Muodosta pallolla ranskalainen kärki laittamalla se haluttuun kärkeen.

4. vaihe: Nyt voit tehdä ranskalaisen kärjen.

5. vaihe: Kun se on kuivunut, jatka kynnen rakentamista.


Vinkki: Edge Trimmer -tuotteemme avulla voit muodostaa täydellisen hymylinjan.Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.7778
Yhteenveto
5
7
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen