Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Akryyli / Akryylijauhe
Akryyli kimallepuuteri valkoinen soveltuu täydellisesti akryylikynsien muotoiluun
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Akryyli kimallepuuteri valkoinen -värijauheen avulla voit muotoilla kynnet elegantilla ja huomiota herättävällä tavalla siten, että niillä selviytyy vielä myös erinomaisesti arjen askareista. Kynsimuotoilun tuloksena saadaan hienostuneesti kimaltavat kynnet, jotka ovat riittävän hillityt sopiakseen toimistovaatetukseesi ja jotka pääsevät täysin oikeuksiinsa juhlavan rohkeaan asuun yhdistettynä.

Kuten muutkin akryylituotteet, myös kimallejauhe sekoitetaan akryylinesteeseen. Tämän jälkeen akryylimassasta muotoillaan nopeasti rakennekynsi täydellisellä C-kaarella. Valmis kynsi kimaltelee upeasti valkoisen värin ja massaan sekoitetun kimalteen ansiosta samalla kun koko rakenteen läpäisevä väri korostaa vaikuttavaa ilmettä. Akryylikynsi voidaan viimeistellä kiiltolakalla tai täydentävällä päällyslakalla. Tuloksena on upeasti kiiltävä kynsi.

Sinetti
+
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen