Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €

Yleiset sopimusehdot

HUOM: toimitustapa "nouto" ei ole enää voimassa nded. Pakettilähetykset ovat ainoa tapa toimittaa tavara. Yleiset sopimusehdot

Tilatessaan asiakas hyväksyy nämä toimitus- ja maksuehdot. Poikkeukset näistä sopimusehdoista eivät ole voimassa, jollei nded niitä hyväksy erillisellä kirjallisella ilmoituksella.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilauksesta, käänny puoleemme. Autamme mielellämme.

1. Uusien hintojen tultua voimaan menettävät kaikki vanhat hinnat voimassaolonsa.

2. Toimitamme 3,90 euron summasta alkaen (4,52 euro brutto) aina kilon painoon saakka. Tarkat painosta johtuvat lähetyskulut löydät lähetyskulutaulukosta. Shopissa mainittujen tuotteiden perusteella lasketaan tilauksen kokonaispaino. Ennen lähetystä tavarat punnitaan uudelleen. Jos tilauksen todellinen paino on pienempi kuin shopissa laskettu, saat liikaa maksamasi osan takaisin. Jos paino on suurempi, kuin laskettu, ei erottavaa määrää vaadita jälkikäteen takaisin.

3. Tilaus toimitetaan mahdollisimman pian. Jos tukkureilla tai valmistajilla on toimitusvaikeuksiia, voi se johtaa toimituksen viivästykseen. Tässä tapauksessa saat siitä tiedon. Ulkomaille tavaraa lähetetään vain kun se on etukäteen maksettu.

4. Toimitettu tavara pysyy Nail Design Euro Discountin omistuksessa siihen saakka, kunnes lasku on maksettu kokonaan.

5. Saksan Liittotasavallan tietosuojalain (BGB 1977, 1. Sivu 201) mukaan on toimittajan ilmoitettava tilaajalle siitä, että kaupallisten liiketoimien aikana tarvittavat tiedot tilaajasta tallennetaan. Viittaamme täten.

6. Takuu suoritetaan lain määräysten mukaisesti. Kaikki puutteet, jotka ilmenevät lainmukaisen takuuajan sisällä eli kahden vuoden kuluessa toimituksesta, on korvattava lain mukaan (valintasi mukaan: uusi toimitus tai virheen korjaus) ja - lain edellytysten täyttyessä - laillinen oikeus vähennykseen tai peruutukseen sekä vahingonkorvaukseen. Viittaamme kohtaan

7. Määrättyjen toimitusaikojen noudattaminen ja niistä tapahtuva meistä johtumaton viivästyminen, esim. ylivoimainen este, lakko, huolitsijan vaikeudet tai tuotantovaikeudet, ei johda vahingonkorvaukseen. Katso sopimusehtojen kohtaa 3.

8. Kaikki tuotteet on testattu perusteellisesti ja niitä on käytetty ongelmitta ja menestyksellä tuhansia kertoja. Käyttö tapahtuu kuitenkin joka tapauksessa asiakkaan omalla vastuulla. Vahingoista, jotka syntyvät tuotteiden asiattomasta käytöstä, emme ota vastuuta. Käyttösuositukset ovat sitoumuksettomia.

9. Kaikki oikeudet malli,- väri-, pakkaus- ja hintamuutoksiin sekä toimituksiin pidätetään.

10. Shopissa esitetyt tuotekuvat ja kuvat voivat poiketa vähän tuotteiden oikeasta ulkonäöstä. Erityisesti värien suhteen on otettava huomioon, että tietokoneeseen tai tulostimeen säädettyjen värien perusteella värit voivat poiketa tuotteen omasta väristä.

11. Messuilla tai erikoistarjouksissa voivat olla voimassa eri ehdot kuin tässä annetut.

12. Suorituspaikka ja oikeuspaikka molemmille osapuolille on Düren.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen