Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €

Pieni idea josta muodostuu suuria asioita.

Verta, hikeä ja kyyneleitä on tarvittu, jotta pienestä ideasta kehittyi maailmankuulu kynsitaidetuoteyritys. Toimintamme ytimessä on laadukkaiden tuotteiden valmistus. Tuotteissa yhdistyvät tieto ja parhaat raaka-aineet. Käytämme kokemustamme ja innostustamme sinun eduksesi.

Missio

Kynsitaide on intohimomme. Missiomme on tarjota huippunykyaikaisia tuotteita, edistää niiden myyntiä ja esittää ihmisille haasteita. Menemme äärirajoille ja tarvittaessa ylitämme ne, jotta saamme intohimomme kynsitaiteeseen näkyviin tuotteissamme ja hymyn jokaisen asiakkaamme kasvoille. We love to see you shine – nded!

Tuotanto

Tuotantoprosessissamme noudatetaan tiukimpia laatu- ja turvallisuusvaatimuksia. Tuotantolinjojen jatkuva valvonta ja valmistusprosessien optimointi erottavat meidät muista. Tämä näkyy tuotteissamme, joiden avulla pystyt saamaan asiakkaasi tyytyväiseksi paremmin ja takaamaan yhteisen menestyksemme.

Ideasta tuotteeksi

Ideasta on pitkä matka siihen, kun se saavuttaa asiakkaan valmiina tuotteena. Ensimmäisen prototyypin kehittämiseen menee vuosia ideointia, paljon päänsärkyä ja runsaasti testaamista. Kun prototyyppi on luotu ja hyväksytty, on tärkeää suunnitella tehokkaat tuotantoprosessit, toteuttaa markkinointi-ideat ja saattaa liiketoiminnan eri osa-alueet tasapainoon. Uskomme, että tämä on tehnyt meistä muutamassa vuodessa johtavan kynsistudioille ja vähittäismyyjille toimittavan valmistajan.

Laatu on tärkeintä

Emme teetä urakkatyötä emmekä ulkoista tuotantoamme. Luotamme mieluummin työntekijöihimme, ja se on kannattanut. Laadukas tuotantoprosessi ja miellyttävä työympäristö varmistavat, että loppuasiakas saavat ylivoimaisen hyvän tuotteen. Ja me tiedämme jatkuvasti, missä mennään.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen