Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Puhdistus, desinfiointi ja poistaminen
Hygieeniaspray puhdistukseen, disinfektiomiseen sekä bakteerien poistamiseen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Huolellista työtä ja korkea hygieniataso on tärkeä rooli kynsien mallinnus. erilaisia ​​nesteitä käytetään puhdistukseen ja poistoon toimintaa, erityisesti hygieeninen työskentely on mahdollista Vylet Nails hygienia spray.

Hygienia spray koostuu 80% isopropanolia ja 20% vettä. Tämä seos on pitkään osoittautunut lääketieteen alalla ja sopii puhdistukseen. Epäpuhtaudet luotettavasti poistetaan, työympäristön puhdistaa hygieenisesti. Isopropanoli on väritön, haihtuva ja syttyvä. Suurina pitoisuuksina höyryt voivat aiheuttaa narkoottisesti. Siksi katsella riittävä ilmanvaihto huonetta hakemuksessa. 80/20 sekoitussuhde Hygienia Spray sopii kynsisalongissa ja etenee huolimatta vesipitoisuuden sen puhdistava vaikutus. Hygienia spray 250 ml pullo voidaan hienojakoista kautta pumpun suutin. Käytettäessä olisi varmistettava, että hieno pöly ei pala avoimia haavoja tai limakalvoille.


Mitat
+
0.051 Metriä (m)
0.05 Metriä (m)
0.167 Metriä (m)
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen