Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Puhdistus, desinfiointi ja poistaminen
nded kynsienpuhdistusaine mieto – Nail Cleaner soft hellävaraiseen puhdistukseen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Erityinen puhdistusneste luonnollisen kynsi nded kynsien siivooja kuuluu lievä - Nail Cleaner pehmeä välttämättä kynsien art tarvikkeet. 70% isopropyylialkoholi aikaan desinfiointi vaikutus, niin että ei vain puhdistusta, vaan myös hygienian aina otettava huomioon. Puhdistin käytetään rasvanpoisto ja puhdistus kynsilevystä ennen maalausta tai ennen kynsien mallinnus.

Toinen sovellus naulan puhtaampaa olevia puhdistus-, desinfiointi- ja poisto nded on myös aikana Gelmodellage. Tuloksena kovettamisen jälkeen geelin kerrosten tahmea kerros voidaan poistaa helposti ja täysin kynnen puhtaampaa. Näin varmistetaan, että seuraava kerros pitää turvassa. Myös, akryyli-, lasikuitu ja kynsilakka voidaan poistaa nesteen helposti. Soveltamisesta nded on sovellettu kynsien puhtaampaa Zellette, kynsien pyyhitään kyllästetty Zellette kunnes viimeinenkin tähteet maalin tai rasva pois kynsien. Pinttyneen talletukset kynnen pinta voidaan liottaa kanssa puhtaampaa. Riippuen siitä, onko Nail Cleaner on pehmeää sijoittua yksityiselle tai ammattialan eri kokoisissa 100-5000 ml on saatavilla. Pullot täyttö ovat myös tarjolla tässä kaupassa! NDED Kynsi Cleaner Lievä - Premium Nail-Cleaner Soft 70% isopropyylialkoholia kynsien mallinnus, käsi- ja jalkahoidot.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen