Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Puhdistus, desinfiointi ja poistaminen
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 199,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2017
Nail design -nesteet – NDED-hygieniasuihke, isopropanoli
Tiedot
+

Sitten nded Hygiene Spray voidaan käyttää käsienpesuun ja pinnat, kunhan hän ei päästä avoimia haavoja. Kaltaiset seokset ovat perusta sertifioitu desinfiointiaineet.

Nail design-tuote ei ole sertifioitu, koska se ei voi täyttää aseptisesti, mutta toimii myös sellaisenaan. Varmistaa hygienian taso tahansa rekisteröity kynsisalonki, osoitamme, että desinfiointiaineet voidaan siirtää ainoastaan ​​omaan käyttöönsä, jälleenmyyntiin vain aseptisissa olosuhteissa.

Lisäksi nded Nagelmodellage Hygiene Spray tarjoamme myös nesteiden puhdistukseen, desinfiointiin + poisto myös eri sertifioitu kädet - ja desinfiointiaineella Hartmann. Tuotteille kynsien muotoilu desinfiointiin yksinkertaisesti katsoa tuotenumerot 4173 30 Bacillol vaahtoa, 4175 ja 4176 Sterillium klassinen puhdas ja 4178 Bacillol 30 vaahto vaahto suihke.

Myös oman terveyden suunnitelma kauneushoitola oikea tuote on. Kynsisalongissa hygienia Cleaner on suunniteltu erityisesti ilman väriä - ja tuottanut tuoksujen ja ilman öljyä, mikä parantaa tarttuvuuden kynsien muotoilu järjestelmät tulos kuin tavallisella puhdistusaineella.

Hän on myös vapaa aldehydi, joka tuo parempi yhteensopivuus sen kanssa. Nopean ja jäänteettömästi haihtuminen on tässä kynsien muotoilu tuotteen optimaalisen puhtaampaa. NDED Hygienia Spray 70% - Premium Hygienia Spray kynsien mallinnus, käsi- ja jalkahoidot.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.8571
Yhteenveto
5
24
4
4
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen