Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Kynsien hoito
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
NDED-kynsinauhanhoitokynä
Tiedot
+
Suomukerros on hyvin herkkä. Myös kynsinauhoja on säilytettävä hyvin kauniita hoidettuja kädet ja kynnet. Manikyyri ja kynsien mallinnus, tarvitset myös joitakin nesteitä lisäksi hyvä väline kynsien. Ei saa leikata kynsinauhat. Leikkaamisen aikana leikkaamon kynsinauhat loukkaantumisriski on varsin korkea. Leikataan osaksi orvaskesi, se voi vuotaa verta ja se voi aiheuttaa tulehduksen, joka voi olla erittäin kivulias. On parempi, jos se on lykätty rosewood kiinni. Tässä vaiheessa on entistäkin helpompaa ja pehmeämpi, jos cuticle Remover käytetään. Löydät tämän myös valikoimassamme. Cuticle Remover pehmentää kynsinauhojen, jotta se varovasti ja vain ei voi työntää takaisin. Ylimääräinen palaset iho poistetaan, ja se voidaan helposti poistaa. Myöhemmin hoitoa käytetään meidän NDED Kutikula Hoito pensseli. PIN ravitsee kynsinauhat arvokkaasta talosta vitamiineilla. Kynsinauhojen hoito soveltaa juuri kynällä. Meidän lajitelma löydät sopivan korvaavan vinkkejä Balm, litteä ja pyöreä kärki. Voit luottaa valmistajan kokemuksemme. Tarjoamme sinulle parhaan laadun tuotteen. Meidän PIN kynsinauhat vakuuttaa. Nauttia rikas hoito, kynsinauhat ja saada ihastelemaan katseet kauniita hoidettuja kädet.
Mitat
+
0.112 Metriä (m)
0.019 Metriä (m)
0.017 Metriä (m)
Sinetti
+
Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen