Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Kynsien hoito
Kynsienkovetusaine auttaa jos omaatte ohuet ja hauraat kynnet

Tiedot
+

Ja kuinka monet muut kärsivät hauras ja ohut luonnolliset kynnet? Sitten soveltaa meidän NDED finger nail kovetetta naula päähän. Sillä ei ole väliä, sovelletaanko NDED Kynsi kovetteen pelkkinä kynsilakka tai massoja. Trim ja muoto kynnet ensin Hieta arkki-tiedoston ja päästää ne hakemuksen. Kompensoida kuivumiselta hauraat kynnet, hierovat kynsien öljyä. Tämä voi olla helposti Työnnä takaisin cuticles kanssa UV. Suosittelemme ottamaan rauhoittavia kynsien ja käsi kylpyamme. Tämän jälkeen voit käyttää nail kovetetta, joka takaa suojaamaan kynsien kilpi. Kynnet ovat hyvin ohuita, sovelletaan toisen kerroksen. Anna kovettua hyvin molemmat kerrokset. Suosittelemme suorittaa toiminto säännöllisin väliajoin. Muista poistaa aina vanha nail kovetetta kerros kanssa asetoni vapaat kynsilakanpoistoainetta, ennen kuin asennat uusi takki. Asiakkaan toiveiden mukaan voit maalata lakka suoraan tässä jälkeenpäin teidän kynnet. Täysin kuivatuksen maalin poistuttuaan voit käyttää meidän nail kovetetta korjata uudelleen. Anteeksi, sinulla on sinun pehmeä ja hauras kynnet eivät odota enää ja silti hyötyä sormen kynsien hoitoon, nail Studio äänenlaadun, erilaisia nesteitä ulos. Katso itse ja tilata finger nail kovetetta edulliseen hintaan.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.4286

Yhteenveto

5
5
4
1
3
0
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen