Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Kynsien hoito
NDED-kalsiumhoito

Tiedot
+

Monet etsivät hoidettujen kynnet ja on sama ongelma, kuten monet muut, että kynnet eivät takaa heille vakautta. Jotakin myös kauniit ja hoidetut kädet ja mukava kynnet. Jokapäiväistä stressiä kädet ja kynnet ovat alttiita, kynnet voi menettää vakautta ja niin repiä, katkaista ja hajoamaan. Eri ulkoisten tekijöiden he tulla huokoinen ja hauras. Mutta ei, ja asianmukaista hoitoa voi nopeasti ja yksinkertaisesti heittää. Tätä varten on tiedettävä, mitä nesteitä tarvitaan vain naulata. Manikyyri pitäisi olla itsestäänselvyys, jos haluat olla kaunis kynnet. Kun kynnet on huollettava asianmukaisesti. nded kalsium hoito sopii tarjota hauraat kynnet ravinteiden tärkeää kalsiumia. Aine on hauraat kynnet takaisin elastinen ja estää riski repimällä, hajottaa tai Splitterns. Saada kynnet Ravitseva hoito 15 ml brush pullossa. Harjalla soveltaa parantamiseksi sinun luonnolliset kynnet, kuten kynsilakkojen, luonnollinen hoito. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita. Voit luottaa kokemuksemme valmistajana ehdoitta. Enää epätoivoon kynnet, hauras tai hauras ja ylläpitää meidän kalsiumia.

Mitat
+

0.033 Metriä (m)
0.019 Metriä (m)
0.075 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.7273

Yhteenveto

5
9
4
1
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen