Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Kynsien hoito
NDED 3-in-1 -kynnentasoitusaine

Tiedot
+

Tuore tehtaalta esittelemme teille NDED 3 in 1 syvä ura täyteaine. Tunnet välittömästi erityistä nestettä edut. Nykyään kaikki on mentävä nopeasti ja huolehtiminen kynnet pitäisi pikemminkin olla juuri tullut. Harja täyteaine on erikoistuote. Hän yhdistää useita ominaisuuksia, ja se tekee vaikutuksen hänen taitojaan. Saat massoja, syvä ura täyteaine ja kanssa anti-hajoaminen kynsilakka pullo sisältää 15 ml kapasiteetin. Säästää arvokasta aikaa hakemuksen, koska nyt on enemmän vierekkäin kyllä ei kolme kynsien tuotteita pöydälle. Odotan tämän artikkelin meidän laaja tuotevalikoima. Toinen erikoisuus on Groove täyteaine on selkeä johdonmukaisuutta. Toisin kuin perinteinen, tasapainoinen vaalea roséfarbenen maaleja on nyt selvää, toisin sanoen avoin, paistaa kuin lakka. Käyttää sitä suojaa värin väri pinnoitteet haettaessa tai korvata ruma urat luonnon naulata. Kun ulos aikuisten siirtyminen ei ole enää hyvä näyttää välillä kynsien ja kynsien mallinnus, niin voit käyttää myös koko maali. Värillinen lakatut kynnet saa täydellinen splitter suojan soveltamalla 3 in 1 maali ja kimallus kauniisti. Se kruunaa nopea kuivumisaika. Ostoksia sydämesi kyllyydestä ja hyötyä uskomaton arvo rahaa.

Mitat
+

0.033 Metriä (m)
0.03 Metriä (m)
0.077 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.2778

Yhteenveto

5
6
4
11
3
2
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen