Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Vylet-Nails-tipinsulatusaine

Tiedot
+

Elintärkeää nestettä kynsien design-alan, joka helpottaa uuden laitoksen art kynsien vinkkejä on Vylet-nails Vihje tehosekoitin. Hän on ammatillinen tuote, joka mahdollistaa paljon helpompaa ja rasittamatta olla tiedostoja siirtymistä luonnollisen kynnen ja kärki. Suoraan valmistajalta, ja parasta laatua nämä artikkeleita ryhmään ostaa valmistelu ja lopettaa kanssamme. Käyttää vihje tehosekoitin Vylet-nails ja toimittaa täydellinen lopputulos aikaa häntäpää. Säästää aikaa arkistointi työ ovat huomattavasti lyhyempiä ja ilmoitukset voidaan vähentää jopa käyttämällä erinomainen tuote. Sovellus on helppo saavuttaa. Valmistella luonnolliset kynnet tavalliseen ja säätää kunkin Kynsitipit. Jälkeen kiinni laajennukset ja leikata haluttuun pituuteen voit ensin hieman karkea pinta siirtyminen kärki. Levitä sekoittimen säästeliäästi siellä. Hän on hieman eri että tässä vaiheessa. Odota siis hetki ja anna liota tekstuuri. Käytä ei liikaa, koska joka muuten voi vaikuttaa kielteisesti mallin sijainti. Nyt hakemuksen art kynsien siirtyminen. 15 ml ovat kätevä, musta harja pullo lasia. Esimerkkiä ja työtä nopeammin ja väsymättä laadukkaita tuotteita alhaisin hinnoin!

Mitat
+

0.034 Metriä (m)
0.035 Metriä (m)
0.029 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen