Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Vylet-Nails-kynsinauhanpoistoaine

Tiedot
+

Kynsinauhat on usein säröillä, hauras, paksu tai hyvin? Vylet-nails-tuotesarja esittelemme tehokas ja tekee hyvin ravitsevaa remover huolestuttavaa kynsinauhat manikyyri tai jalkahoito myös täällä. Tämä hienostunut neste on Vylet-nails cuticle Remover manteliöljyä. Hän ei puuttua valmistelu millonkin ja lopettaa. Tietenkin vain korkealaatuisia materiaaleja käytetään kynnet. Voit olla niin varma, että sinun luonnolliset kynnet saada ylimääräistä varovaisuutta tuotteidensa kautta. Ensinnäkin haluamme kertoa vielä, että esitetty cuticle Remover ratkaisee ei kynsinauhat pehmentää kiimainen ja sen yli menevä on. Soveltaa eliminoida. Jälkeen lyhyen kuivaus se huolellisesti takaisin liuennut ihon kynnet rosewood syömäpuikot tai UV. Ota koskaan leikata ne sakset! Yksinkertainen, musta lasipullo on varustettu harjalla. Tämä helpottaa luotettava sovelluksen kyseisillä alueilla. Pullo-brush on täynnä 15 ml tätä vaihetta. Kaunis logo aistikas etsiä ja tekee pullo mennessä sieppari. Kätevä ja tilaa säästävä voit tallentaa eliminoida meikit laukussa. Älä epäröi ja katsoa ympärilleen kuin me. Täällä musiikki on hauskaa, ja hinta-laatu on valtava.

Mitat
+

0.033 Metriä (m)
0.032 Metriä (m)
0.075 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

5

Yhteenveto

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen