Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Vylet-Nails-kynsiaurinkovoide

Tiedot
+

Ei ole väliä, onko saat kellastunut kynsien pintaa taidetta tai luonnonkynnet jäseneltä säännöllisiä vierailuja solarium tai tupakointi on. Vylet-nails Kynsi Aurinkovoide on nyt päättynyt. Nestettä, joka suojaa paitsi keltaisuus, UV-säteily ja naarmuja kynnellä, mutta sekin on myös kiiltävä tekee niistä. Aloita kynnellä tavalliseen tiedostot ja lomakkeet. Kirjoita vain pohja ja rakentaminen-geeli ja anna kovettua sekä yksi toisensa jälkeen UV-valossa kolme minuuttia. Poista hiki Nagelcleaner kerros ja sileä kaikki epätasaisuudet kynsien kilpi hieno tiedosto. Sovellettava tiivistäviä geeli vielä kolmas kerros geeliä ja myös parantaa UV-valossa. Maalaus lopussa mallin sijainti Valitse aurinkosuoja-sarja Vylet-nails kynsilakka, kynnet kuten ja anna sen kuivua. Hänen kynnet ovat nyt suojattu keltainen värjäytyminen ja makuulle epäröimättä solariumissa. Suosittelemme voit hakea esto kunkin hoidon suojaavan pysyvä kynnet. Mitä sinä odotat? Tilaa tänään kynnet kiiltävä keltaisuus suojelua. Vylet-nails aurinkovoide on valmistelu ja viimeistely erittäin hyvälaatuisia nail Studio, toiminta-alueen ulkopuolelle.

Mitat
+

0.033 Metriä (m)
0.032 Metriä (m)
0.075 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.666666666

Yhteenveto

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen