Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Vylet-Nails-erikoisviimeistelygeeli

Tiedot
+

Oletko jo kauan aikaa etsimässä täydellinen tiiviste kynnet? Sitten, ne ovat nyt vihdoin löytää se, koska Vylet-nails Spezialversiegeler mahdollistaa paitsi paistaa kynnet, mutta se on myös hyvä suoja Nageldesignmodellagen ja Nailarten. Alkaen normaalisti kynnet matot. Suorittaa täydellinen kynsien mallinnus, valitse oikealla Kynsi Vinkkejä seuraavaan vaiheeseen ja liimaa. Leikataan ja tiedoston haluttu pituus ja muoto. Tasoitus siirtyminen taiteen ja luonnon naulata, perusmallin ja rakennuksen kerros. Anna kovettua molempien kerrosten kuivatuksen yksikkö valossa. Voi koota jopa kaunis Nailart Kynnet ennen hakemista meidän sealers. Lopuksi tällaisia nesteitä kuten Spezialversiegeler ovat täydellinen sarja Vylet-nails suojella malli ja kynsille. Käytä sitä kuten kynsilakka ja takki kynnet hyvin. Suosittelemme kaksi kerrosta ja anna kunkin hyvin kuivua. Näin suojataan 100 % kynnet. Kovettumisen jälkeen, Poista kerros hiki puhdistusaineella. Älä odota enää ja valita meidän laadukkaat Spezialversiegeler pois alueen valmistelu ja lopettaa.

Mitat
+

0.033 Metriä (m)
0.032 Metriä (m)
0.078 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.8

Yhteenveto

5
4
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen