Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Pohjustus ja viimeistely – NDED-tipinsulatusaine

Tiedot
+

Miksi joku valitsee tekokynnet voi olla eri syitä. Luonnolliset kynnet tehdä pituus tai tauko jatkuvasti. Sinulla ei ole vakautta tai uria, joka on erityisen ruma. Täällä kynsien mallinnus voi auttaa kynsien vinkkejä. Täydellinen kynsien mallinnus edellyttää, monet toimivat tuotteet ja nesteitä voidaan valmistaa sekä viimeistely. Hyvä kynsimuotoilun tarvitaan jonkin aikaa päästä tyydyttävään tulokseen. Erityisesti taiteen siirtymistä luonnollisen kynnen työlästä arkistointi-työ on hyvin aikaa vievää. Se on kuitenkin erittäin huolellisesti niin, että siirtymät eivät näy ja hyvä kestävyys taataan. Meidän NDED Vihje tehosekoitin helpottaa sinulle työtä ja säästää paljon aikaa. Neste kohdistetaan siirtyminen luonnon nail art. Kun arkistointi, tarkentaa siirtyminen pinta kynsien kärki, koska muuten liian ohut arkistoida ja vahingoittaa luonnon naulata. Tulet yllättymään kuinka helppoa apukansion menee. Vakuuttaa itsesi arvokas voimavara, he eivät enää halua missata. Voit luottaa valmistajan kokemuksemme. Tuotteisiimme tarjoamme laadukkaita. Myös käyttää arvokasta aikaa muita asioita ja helpottaa arkistointi työtä kärki-Blender.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.6818

Yhteenveto

5
18
4
2
3
1
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen