Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Pohjustus ja viimeistely – NDED Primer -pitogeeli

Tiedot
+

NDED pohjamaalia tarjoaa täydellisen perustan myöhemmin kynnet. Tämä neste on kestävä ja vakaa yhteys luonnonkynnen ja kynsien yhteiset suunnittelujärjestelmät. Monet asiakkaat on ohut, hauras, hauras, rasvainen kynnet tai hoitaa ammattimaisesti vedellä. Oikea sovellus on on kaikille ja kaikessa valmistelu ja viimeistely nosto-free kynsi. Aloita puhdistus kynnet ja desinfioida ne. Nyt hoidat huolellisesti teidän kynsinauhat. Hieman karkea kynnellä. Ajattele myös kulmat. Jos kynnet ovat satiini viimeistely, poistaa jopa arkistointi. Liota Zellette siivooja ja puhdista kynnet uudelleen. Sitten primer käytetään säästeliäästi harjalla puhtaana ja kuivana naulata. Erittäin tehokas tarttuvuus promoottori on erittäin edullinen, sen käsittely erittäin mukavaa ja edullista. Se voi levitä hyvin. Kuitenkin sinun pitäisi varmasti harjalla sitä että näyte iho tulee tai lopulta jopa upon Aseta kärki on poistettu. Geeli/akryyli/lasikuitu kärki voi myöhemmin puhkesi. Nyt voit jatkaa edelleen tavalliseen numeroiduista. Sisältö: 15 ml tai 4000 ml. kiinteä stop ja irtoaminen enempää - vakuuttaa itsesi!

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.6014

Yhteenveto

5
92
4
39
3
5
2
2
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen