Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Ultrabond primer rakennekynsien optimaaliseen vahvistamiseen

Tiedot
+

Yksi käytetään yleisimmin kynsisalongissa Primer on nesteitä. NDED pohjamaalia varmistaa, että optimaalinen ja erinomainen liima vahvistaminen luonnollinen ja keinotekoinen kynsien sinun Asiakkaat. On olemassa monia nestemäisten nail art valmistelu ja viimeistely. Ultra bond-primer saat laadun Tuote, joka lupaa ehdoton tarttuvuus. Primer sopii kaikkien kynsien suunnittelujärjestelmät ja Anwendungen.Viele asiakkaat tuntuu helppoa, kun luonnon naulata liima vahvistimet kuivatuksen Vedä tai kihelmöidä, kumpi enemmän tai vähemmän voimakas jälkeen asiakas koettu voi olla. Tämä "sivuvaikutus" ei ole vaikutusta lopullinen tulos. Kiitos suuri yksi pienempi helposti Täyttö määrä erityisiin säiliöihin. Tyhjät astiat, pullot, tölkit ja Laatikot, löydät online-ostoksia. Teemme vain tuotteiden Korkealaatuista, koska meille meidän ja asiakkaiden tyytyväisyyttä sijaitsee hyvin lähellä sydäntä. Jos et ole vakuuttaneet meidät, anna sanoa. hankimme ja sen jälkeen koskaan halua tuotteita muista Tilaaja. Takaamme, että tuotteemme ja niiden vaikutus.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

5

Yhteenveto

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen