Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Pohjustus ja viimeistely – erikoisviimeistelygeeli

Tiedot
+

Olet varma, mutta myös rakkaus luopua mallinnettu ja maalattu kynnet ruma naarmuja ja määrätietoinen naula, joka menettää jo muutaman päivän kuluttua tai? Näiden ongelmien välttämiseksi suosittelemme, että käytät meidän NDED kynsien erityinen merenkulun Siegelers. Tällä nesteellä sinetti valmis kynnet helposti. Hoitaa kynnet yksilöllisesti ja saatettava haluamasi pituus ja muoto. Ei ole väliä, onko haluat muokata oman luonnon tai keinotekoinen kynnet. Kun olet harjattu kynnet puskuri, malli takki pohjamaalaus geeli ensin ja sitten kerros geeli-rakenne. Anna erikseen kovettaa molemmat geeli kerrokset. Ottaa hiki kerros puhtaampi kun rakennegeeli ja sileä tiedosto tarvittaessa pieniä väärinkäytöksiä. Seuraavassa vaiheessa voit käyttää suosikki väri geeli tai kynsilakka ja sisällyttää trendikäs Kynsikoristeet vielä ollessa märkä. Kun kaikki on kuivattu kunnolla, voit käyttää Spezialversiegeler kuten kynsilakka. Laadukkaita Nagelversiegeler vastaa odotuksiasi, niin sinun ei pitäisi odottaa enää ja alueen epäkunnossa Tämä valmistelu ja finsh edulliseen hintaan.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

3.9474

Yhteenveto

5
6
4
9
3
2
2
1
1
1

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen