Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Kutikula veitsi varovasti löysää kynsinauhat

Tiedot
+

Suomukerros on tärkeä osa kynnet. Nauloja, estää pääsyn Bakteerit. Hyvin hoidettu kynsinauhoja. Siisti katsoa Käsissä hyvin, toisaalta, kynsinauhoja voi repiä, jos ne ei säilytetä näytetään.

Yksi tärkeimmistä askeleista valmistelua varten manikyyri Kynsi on poistamista orvaskeden. Kynsinauhoja ei saa koskaan olla leikata tai leikata pois. Manikyyri, sekä Kynsien mallinnus on paljon eri nesteitä valmistelua varten ja lopuksi tarvitaan.

Meidän nded auttaa sinua kynsinauhojen cuticle Remover Poista pehmeä ja lempeä tapa. Termi Remover voi ärsyttää. Itse asiassa neste ei poisteta kynsinauhat Se pehmentää niitä. Tämän seurauksena kynsinauhoja voi työntää helposti takaisin ja ylimääräinen iho kappaletta voi pärjätä paremmin.

Olisi kynsinauhat huolellisesti rosewood tikkuja työnnetään takaisin ovat. Tämä voi ei brutto lukemista, koska se muuten tuskallinen vahinkoa Kynsien iho saattaa ilmetä. Voi varovasti ylimääräinen kynsinauhat pehmeällä liinalla voidaan poistaa.

Hyödyntää meidän monen vuoden Valmistajan kokemus, jonka kanssa me parasta laatua tuotteidemme takaa. Ottaa tarvittavaa hoitoa kynsinauhat ja hyödyntää ystävällinen ja Ravitseva Kutikula täydellinen ja siisti katsoa teidän Kättä.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.5625

Yhteenveto

5
11
4
3
3
2
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen