Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nesteet / Esivalmistelu ja viimeistely
Euro-Line Primer -alusgeeli - pitogeeli

Tiedot
+

Kuka on koskaan nähnyt tai nähnyt, art kynsien mallinnus visuaalisesti tuhoutunut ruma ilmakuplia tai liuotetaan lähellä kynsinauhoja tai kynsien kärki Ilmainen lopussa tai jopa vakavasti uhattuna. Voit välttää tällaisissa tapauksissa, Euro-Line primer. Hän on välttämätöntä tuotetta, jossa olisi esitettävä portaiden valmistelu ja valmis sitomaan mallin sijainti aineistoa optimaalisesti luonnonkynnen. Meidän monen vuoden osaaminen perustuu tuotamme yhä kehittyneempiä tuotteita. Näin saat uusimman sukupolven Primer erittäin kohtuulliseen hintaan. Markkinoiden desinfioida perusteellisesti erityinen sidosaineena jälkeen valmistunut valmistelu - kättä, poistaa cuticles / dia takaisin, kynsien puskuri pilaamaan, pyyhi pöly ja jäljellä oleva rasva siivooja liottaa Zellette - kynsien pinnalla ja jätä se kuivumaan. Tämä voi nopeuttaa kuivatuksen yksikön kautta lyhyen aikavälin UV-valon säteily noin puoli minuuttia. Salli primer haluta ei Art kynsien vinkkejä saada, koska hän siellä ei voi kerätä. Sitten voit jatkaa tavallista vaiheet onnistunut kynsien mallinnus. Huomaat merkittävää parannusta tarttuvuus ja kestävyys veistoksellinen kynnet. Nosto nyt kuuluvat menneisyyteen. Täällä, sekä muut ammatillinen nesteet ja muut laadukkaita artikkeleita meidän verkkokaupasta. Vain nded tarjoaa sinulle asiakaspalvelua kurssikehitys.

Mitat
+

0.033 Metriä (m)
0.027 Metriä (m)
0.075 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.285714285

Yhteenveto

5
3
4
3
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen