Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nail art / Siirtokuvat
Yhdentoista 10,00 € tilauksiin joiden arvo on 65,00 € tai enemmän koodilla SALE10FI

Siirtokuvat

Filter articles
Jalkapallo kynsien tatuoinnit Siirtokuvat Jalkapallo kynsien tatuoinnit
Lähde 0,29 € *
Siirtokuvat neon Siirtokuvat Siirtokuvat neon
Lähde 0,74 € *
0,04 € / 100 g
One Stroke -kynsien siirtokuvat Siirtokuvat One Stroke -kynsien siirtokuvat
Lähde 0,74 € *
0,04 € / 100 g
Siirtokuvat French Tribal Siirtokuvat Siirtokuvat French Tribal
Lähde 0,64 € *
Fullcover kukka-aiheiset siirtokuvat Siirtokuvat Fullcover kukka-aiheiset siirtokuvat
Lähde 0,74 € *
0,04 € / 100 g
Siirtokuvat hopea Siirtokuvat Siirtokuvat hopea
Lähde 0,62 € *
0,03 € / 100 g
Värikkäät siirtokuvat, ranskalainen manikyyri Siirtokuvat Värikkäät siirtokuvat, ranskalainen manikyyri
Lähde 0,61 € *
0,03 € / 100 g
Siirtokuvat ja kynsi tatuointi - loihdi upeat kynnet ja nail art -koristelu - verkkokauppa
Itseliimautuva tai päälle asetettava

Periaatteessa on olemassa kahdenlaisia siirtokuvia. Monet pienistä kuvista ovat itseliimautuvia, eli tarroja. Niiden käyttäminen on erityisen helppoa, koska kuvat otetaan yksinkertaisesti pinseteillä irti taustapaperista ja liimataan kynteen. Päälle asetettavista siirtokuvista on saatavana eripaksuisia vaihtoehtoja ja ne voidaan joko asettaa suoraan kynnelle tai sitten niitä on ensin liotettava jonkun aikaa vedessä. Yhteistä kaikille siirtokuville on, että kynsi on lopuksi viimeisteltävä. Näin kuvat pysyvät kauan kynnessä muotoaan ja värejään menettämättä.

Siirtokuvista saatavana lukuisia erilaisia kuvioita

Helppokäyttöiset tarrat ovat ihanteellinen vaihtoehto mielikuvituksellisten nail art -koristeluiden nopeaksi luomiseksi. Kaikki tyylit ovat mahdollisia, tämän takaa erilaisten kuvioiden laaja valikoima. Piditpä sitten graafisista kuvioista, ornamenteista tai romanttisesta tyylistä – valikoimistamme löydät taatusti haluamasi kynsitarrat. Useimmista kuvioista on lisäksi saatavana myös erilaisia värejä tai väriyhdistelmiä, niin että voit helposti valita jokaiseen asuun tai henkilökohtaiseen tyyliisi sopivat kuvat. Monia tarroja voidaan myös yhdistellä, niin että sinulla on rajattomat mahdollisuudet luoda yhä uusia, ainutlaatuisia taideteoksia luonnon- tai rakennekynsiisi.

Yksittäisistä kuvioista Full Cover -siirtokuviin

Pienten kuvioiden lisäksi saatavana on myös koko kynnen peittäviä Full Cover -tarroja tai ranskalaisen manikyyrin mahdollistavia tarroja. Kynsien koristaminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti tarrojen avulla. Kynsitarrat voidaan muotoilla tarvittaessa kynsisaksilla, niin että ne saadaan sijoitettua juuri halutulla tavalla, eikä niitä tämän jälkeen enää juurikaan voi erottaa "käsintehdyistä", siveltimellä tai airbrush-tekniikalla luoduista kuvioista.

Ja lopuksi viimeistely

Jotta siirtokuvat pysyisivät pitkään kauniina, eivätkä irtoaisi kynnestä, viimeinen vaihe on kynnen viimeistely. Valitusta tyylistä riippuen kynsi voidaan viimeistellä päällyslakalla tai kirkasvärilakalla. Päällyslakka kovetetaan valolaitteella, niin että tuloksena on erityisen kestävä ja kiiltävä pinta, joka pysyy pitkään kauniina.


Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen