Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nail art
Kynsifoliot metallic luovat upeat efektit luonnon- tai rakennekynsiin
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

nded Glamour -kynsifoliot soveltuvat yhtä hyvin kynsien geelimuotoilussa kuin akryylitekniikan nail art -koristelussakin käytettäviksi. Niitä voidaan käyttää niin koko kynnen peittävänä koristeena kuin kynsimuotoilun täydentävänä säväyttävänä katseenvangitsijanakin. Foliosta on saatavana lukuisia erilaisia vaihtoehtoja ja ne voidaan kiinnittää ongelmitta myös luonnonkynsiin.
 
Ennen nail art -folion kiinnittämistä luonnon- tai rakennekynnet on hoidettava kuntoon, muotoiltava tarvittaessa ja puhdistettava lopulta huolellisesti. Erityisen tärkeää on poistaa viilauspöly tarkoin kynnestä. Tähän tarkoitukseen soveltuu ihanteellisesti nded online-valikoimasta löytyvä puhdistusaine. Kun olet valinnut kynteen sopivan folion, irrota sen taustakalvo varovaisesti ja aseta Glamour kynsitarra kynnelle. Paina ohuenohut itseliimautuva folio kynteen kiinni vasta, kun olet saanut asetettua sen juuri haluamaasi paikkaan. Tekniikalla voidaan loihtia muutamassa silmänräpäyksessä lumoava nail art -koristelu. Lopuksi kynnelle levitetään viimeistelygeeliä, joka pitää kynsifolion tiukasti paikallaan.
 
Vinkkimme kaikille, jotka haluavat käyttää kynsifolioita luonnonkynsiin: Lämmitä foliota föönillä, niin se silottuu kuin itsestään ja tarttuu täydellisesti kynnen pintaan.
 
Glamour kynsien ovat kutsutaan kynsien huivi
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen