Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nail art
Yhdentoista 10,00 € tilauksiin joiden arvo on 75,00 € tai enemmän koodilla WINTER2017
Fizz helmet nykyaikaiseen kaviaari-lookkiin, pienet kuulat kynsillänne
Tiedot
+

Kynsitaiteen saralla lähes kaikki on jo olemassa. Uudet ideat ovat aina pidettyjä, ja ne ensin käyttöön ottava saa taatusti paljon huomiota. NAIL-EON Fizz helmet auttavat luomaan kateutta herättävät kynnet. Luokaa kynsillenne kaviaari-efekti. Mitäkö kaviaari tekee kynsillä, kysytte itseltänne? No, ei mitään! Se on vain nimitys efektille.
Uusi trendi on uskollinen nimelleen. Kaviaari ei ole vain yleellinen herkku, vaan myös jo pitkää eräs hoito vaihtoehto ryppyjä vastaan. Nyt tämä yleellisyys on saatavilla myös kynsillenne. Luonnollisesti kyseessä ei ole oikea kaviaari, vaan pienet helmet jotka luovat tämän efektin.
Luokaa uudenlaiset 3d-kynnet käyttäen Fizz helmiämme. Tähän tarvitsette värillisen kynsilakan. Levittäkää sitä kaksi ohutta kerrosta. On parasta että teette yhden kynnen kerrallaa valmiiksi, jotta lakka ei kuiva liian nopeasti. Kun lakka on vielä märkä, levittäkää lakkaan sopivan väriset helmet kynnelle. Kun koko kynsi on peitetty, painakaa helmiä vielä tiukemmin lakkaan ja antakaa kynnen kuivua.
Käyttäkää laadukkaita tuotteitamme luomaan toinen toistaa uskomattomammat kynnet. Tuotteemme täyttävät vaativimmatkin eurooppalaiset standardit.

Mitat
+
0.021 Metriä (m)
0.038 Metriä (m)
0.085 Metriä (m)
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen