Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nail art / Kynsitarrat
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Nightshine tarrat Jappy luovaan kynsimuotoiluun
Tiedot
+

Nail art -koristelu on ihannetapauksessa yhtä ainutlaatuinen kuin kantajansakin. Nightshine tarrat Jappy pitää mitä lupaa. Kynsitarroista on saatavana lukuisia erilaisia vaihtoehtoja ja kokoja, niin että löydät taatusti omaa luontoasi parhaiten vastaavan yhdistelmän, samantekevää oletko hakemassa tiettyä aihepiiriä vaiko vain pientä koristetta kaikkiin kynsiin. Kynsitarroissa on erityinen pinnoite, joka saa ne loistamaan pimeässä tai UV-valossa.
Kynsi valmistellaan ensin tavalliseen tapaan ja viilataan muotoon. Kun viilapöly on poistettu, kynsitarrat voidaan liimata paikoilleen. Tätä varten ne on paras irrottaa liimapaperista terävällä esineellä, esim. neulalla tai pinseteillä, minkä jälkeen ne asetetaan tarkalleen oikeaan paikkaan ja painetaan kiinni kynteen. Viimeistelyyn käytetään kirkasvärilakkaa, päällyslakkaa tai viimeistelygeeliä, niin että nail art saa upean kiillon. Samalla viimeistely suojaa kynsimuotoilua vaurioitumiselta ja arkielämän vaikutuksilta.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4
Yhteenveto
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen