Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nail art / Kynsilakkakynä
Nail Art Pen - Kynä Kynsien Koristeluun

Tiedot
+

Kynsien jokapäiväisessä salon on kynsien muotoilu enää kuvitellut kynä. Herkkää työtä käden käänteessä - lupaa tämän tuotteen Kun NDED monissa eri kynsien muotoilu värejä suoraan Valmistaja on. Yhä useammat asiakkaat haluavat epätavallinen ja silmiinpistävää Geelikynnet art On helppo toteuttaa kynä. Hieno kärki voi aivan kuten tavallinen kynä Akryyli kynsilakka tai geeli kynsien. Painamalla tappi varovasti Saa väri metalli kärki ja voi nyt suoraan Kynsien pinta sovellettu. On piirtää viivoja tai mutta Kukat, malleja tai muita motiiveja - maalaus ja piirustus on pala kakkua. Hetkessä kaunein aiheita ja merkit ovat naulata. Sen muoto on nail design kynä käteen ja voi helposti ja vapaasti käyttää. Tuote sisältää noin 10ml: laadukas kynsilakka. Lisäksi kynsilakka voi Tiiviste pintamaalia. Asiakkaat mielellään voidaan saavuttaa taiteen ja tulokset tämän kynän avulla voi olla. Tämä tuote olisi puuttua mihinkään Studio. Vakuuttaa Olet korvaamaton tuotetta studiossa ja On hyötyä, kun ostat NDEDs Studio laatu Tukkuhinnat.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.4444

Yhteenveto

5
41
4
26
3
3
2
0
1
2

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen