Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Nail art / Airbrush

Airbrush

Filter articles
Nail art mallineet Airbrush Nail art mallineet
0,45 € *
Airbrush-malline Airbrush Airbrush-malline
0,63 € *
Kuvioidut kynsitipit Airbrush Kuvioidut kynsitipit
Lähde 6,20 € *
Airbrush-värit Airbrush Airbrush-värit
2,45 € *
30,63 € / 100 ml
Stilettikuvioiset kynsitipit Airbrush Stilettikuvioiset kynsitipit
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Airbrush-kynsitipit Airbrush Airbrush-kynsitipit
Lähde 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Nail art sekoituslevy Airbrush Nail art sekoituslevy
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Airbrush setti, maalit, kynäruisku, kompressori - kaikki kynsiä varten
Airbrush-tekniikalla tehtävän nail art -koristelun perusvarusteet

Jotta Airbrush-tekniikalla tehtävä nail art -koristelu onnistuisi, vaaditaan erilaisia välineitä. Tarjoamme myymälässämme tämän erityisen nail art -vaihtoehdon perusvarustuksen myös kätevänä Airbrush-settinä. Perusvarustusta varten vaaditaan seuraavat työvälineet ja materiaalit:
• Airbrush-pistooli
• Kompressori ja painesäiliö
• Liitäntäletku, esimerkiksi kierreletku
• Suodatin
• Pistoolinpidin
• Puhdistussarja
• Vesiliukoisia värejä, musta ja valkoinen mukaan lukien
• Airbrush nail art -mallikuvia
Kun tarvittavat varusteet on hankittu ja työpiste on valmis, voit aloittaa kynsien koristelun. Suosittelemme käyttämään suusuojaa, jotta värisumun hengittämiseltä vältyttäisiin varmasti. Lähiympäristö on syytä suojata, itse työpisteessä on oltava kirkas ja häikäisemätön valo, jotta näet kynnet hyvin.

Kynnen hyvä valmistelu takaa parhaat tulokset

Nail art -koristelun onnistuminen riippuu siitä, kuinka hyvin kynsi on valmisteltu. Airbrush-tekniikkaa voidaan käyttää akryyli- tai geelikynsiin tai vahvistettuihin luonnonkynsiin. Kynnen pinta on puhdistettava hyvin, sen on oltava puhdas ja kuiva. Kynnen ympärille kiinnitetään itseliimautuva ihosuojus. Ensimmäinen käsiteltävä kynsi on peukalo. Aseta kompressorin paineeksi 1,5 - 2 baria, tämän jälkeen voit aloittaa airbrush-värin levittämisen. Ruiskuta väriä kynteen noin 4 -5 cm etäisyydeltä.

Kerros kerrokselta täydellinen airbrush nail art

Airbrush nail art levitetään useampana ohuena kerroksena. Näin tulokset ovat erityisen tarkat ja kauniit. Ensimmäisenä on vuorossa kynnen pohjustus. Valkoinen väri sopii tähän erityisen hyvin, sen ansiosta myöhemmät värikerrokset pääsevät erinomaisesti oikeuksiinsa. Kun pohjustus on kuivunut, on airbrush-mallikuvien vuoro. Haluttu kuvio asetetaan kynnelle ja painetaan siihen kiinni. Haluttua väriä täytetään pieni määrä kompressorin säiliöön, levittämisetäisyyttä voidaan hieman pienentää. Väri levitetään tälläkin kertaa useampana kerroksena.

Kun väri on kuivunut ja kaikki halutut kuviot on maalattu kynteen, mallikuva poistetaan varovaisesti pinseteillä. Myös sormisuojus voidaan irrottaa. Valmis airbrush nail art viimeistellään päällyslakalla, joka suojaa sitä haalistumiselta ja naarmuuntumiselta.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€