Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
lavera Hammastahna
Tiedot
+

Suuhygienialle tulisi antaa erityistä painoarvoa. Erityinen lavera –koostumus puhdistaa hampaat tehokkaasti ja kaunistaa niitä. Teiden ei tarvitse pelätä plakkia tai hammaskiveä. Hammastahna tai –geeli suojaa tehokkaasti hampaitanne.
Hammastahna tai –geeli auttaa sekä hampaita että ikeniä luonnollisella tavalla. Tämä lavera hammastahna on täydellinen apuväline.
Tarkoin valitut ainesosat toimivat plakkia ja hammaskiveä ehkäisevästi ja auttavat suojaamaa ikeniä tulehduksia vastaan.
Säännöllinen ja perusteellinen hampaiden harjaus ehkäisee hampaisiin liittyviä ongelmia ja sairauksia. Tärkeää on päivittäinen hampaiden harjaus, se vähentää ruuan jäämistä ja vastaavista aiheutuvaa pitkäaikaista rasitusta hampaita kohtaan.
Luonnollisesti verkkokauppamme valikoima kattaa vielä monia muita lavera –tuotteita. Jokaiselle löytyy jotain. Tutustukaa yksinkertaisesti mitä onkaan tarjolla.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen