Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / UV lamppu, LED ja CCFL uuni
Neliloisteputkinen UV-valolaite kynsistudioon
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

UV-valo yksikkö ja on välttämätöntä kuivatuksen geeliä, nail art kynsien muotoilu. Tarvittavat työkalut ja tarvikkeet ei voitu tallentaa väärästä päästä. UV-lamppu on yleensä kallein laite ostaa. Mutta se ei tarvitse olla! Asianmukaiset laitteet ja UV-lamput ovat kaikki ja lopussa kaikki täydelliset kynnet. NDED on erittäin halpa muunnos, joka toimittaa vielä täydelliset olosuhteet ja ihastut täysin 4 putket UV valo yksikkö. Ajastimen valo yksikkö voidaan säätää kolmella eri tasolla. Hän on asetettu 120 sekuntia, 180 sekuntia tai 30 minuutin jatkuvaan käyttöön. Geeli on eri kovettuminen nail art luomuksia kuten esimerkiksi 3D Nailart. Kuivatuksen aina sopivat puitteet voidaan ottaa näin täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Niin täydellinen tulokset voidaan saavuttaa jopa kynsien teoksia ja 3D Hands. Asianmukaisesti hopea tai valkoinen asunto UV-lamppu voidaan valita perustaa. Vaihdettavissa levy voidaan peilata sekä sisäinen asunto. 4 Valaisimet toimitetaan suoraan lampun. Meidän laitteet myöntää kolmen vuoden takuu. UV-lamput ovat kuitenkin sisälly takuuseen. Luottaa meidän monen vuoden kokemus valmistus. Saat olennainen osa laitteista.

Sinetti
+
ohjeet
+
Kun geeli on levitetty, käsi asetetaan käynnistetyn laitteen sisään. Geeli kovettuu määrätystä ajasta riippuen.

UV-kovetuslaite ei toimi.
Kytke UV-kovetuslaite päälle sen jälkeen kun olet varmistanut, että UV-putket on asetettu oikein. Tarkista, on kovetuslaite kytketty toimivaan jakorasiaan. Jos esim. vain 2 putkea toimivat, on yleensä niin, että muut 2 putkea eivät istu kunnolla istukoissaan. Jos näin on, työnnä putket kunnolla istukkaan. Jos sen jälkeen putket eivät edelleen toimi, ja olet toiminut käyttöohjeiden mukaisesti, tai jos laite ei alkuunkaan syty, ota yhteys asiakaspalveluumme.
 
UV-putket vilkkuvat tai eivät sovi.
Varmista, että olet käyttämässä oikeita putkia UV-kovetuslaitettasi varten. Sillä markkinoilla on erilaisia malleja. Kovetuslaitteen käynnistämisen yhteydessä on normaalia, että putket vähän aikaa vilkkuvat. On myös mahdollista, että putket ovat kuluneet ja siksi vilkkuvat. Jos putkista yksi tai kaksi vilkkuvat, on todennäköistä, että putket ovat kuluneet ja edellyttävät vaihtoa.
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5981
Yhteenveto
5
71
4
32
3
2
2
1
1
1

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen