Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Laitteet / UV lamppu, LED ja CCFL uuni
NAIL-EON UV-lampun vaihtoalusta - varaosa UV-uuniin

Tiedot
+

Kotona kynnet gel technology malli ja sinulla on kaikki tärkeä kynsien suunnittelun työkaluja käsillä tähän? Vain nyt, huolehdit on yhteensopiva NAIL-EON UV lamppuja korvaaminen lattian. Tämä vahingossa kertaa katkaisee voit jopa Valokovetuksen laitteen, sinun täytyy ostaa laitteen ei täysin uusi kynsisalongissa. NDED UV-lamppu voidaan helposti korvata ja voit muuttaa värit hopea tai valkoinen peili linssit käytetään laitteen. Tämä maaperä sopii myös laitteita ei ole alhaalla. On puhdistus jälkeen kynsien mallinnus ja helpommin korvaa UV loisteputket, sisäänvedettävä lattialaatan etu. Lisäksi se mahdollistaa paremmin ja helpommin hoitoon kynnet UV-geelillä. Nostat varpaat irti levy, mutta levyn varpaat eteenpäin push vetämällä. Tällaisia ovat aina mainio kiinteät hyllyt UV-valossa kuivatuksen yksikkö, käsi ja jalka. Valita yksikön myymälästämme Valokovetuksen tai sinulla on jo yksi meistä olisi järjestyksessä lisäksi laite on korvaavan lattia, nail Studio-laatu ääni ja edulliseen hintaan.

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.75

Yhteenveto

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen