Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / UV lamppu, LED ja CCFL uuni
NAIL-EON-kylmäkatodilamppu, UV- ja LED-geelien kovettamiseen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kynsistudio laitteet, kuten UV –lamppu, ovat tärkeä osa jokaista salonkia tai studiota. Yhtä tärkeitä kuin puhtaus ja hygienia. Muutoin lopputuloksesta ei voida saada täydellistä. Tavanomainen UV –valaisin tarvitseen aika-ajoin uudet polttimot, ne myös menettävät tehoaan ajan kuluessa. Se vie aikaa, ja voi myös osoittautua kalliiksi. Täten esittelemme NAIL-EON CCFL lampoon. CCFL tekniikka perustuu kylmäkatodiin. Tämän polttimon elinikä on noin 30 000 tuntia, joten polttimot eivät enään tarvitse vaihtamista. Sen lisäksi että nämä lamput kestävät pitkään, ne ovat myös energiatehokkaita. Tämä laite kuluttuaa jopa 40% vähemmän energiaa kuin tavanomaiset uv-uunit.

Toinen etu jonka NAIL-EON UV –lamppu tarjoaa, on se toimiminen sekä UV-geelien että LED –geelien kanssa. Ja kaikki tämä myös aiempaa nopeammin. Geelit kovettuvat nopeammin tässä laitteessa kuin normaaleissa UV-uuneissa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käden tulisi sijaita laitteen keskellä. Tämän varmistamiseksi voitte kovettaa peukalon kynnen erikseen. Parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi laitteen polttimo on sijoitettu laitteen enemmän laitteen takaosaan. Huomatkaa että laiteelle suositellaan 90-120 sekunnin lämmitystä ennen päivän aloittamista tai jos edellisestä käytöstä on pidempi tovi.

Mitat
+
0.16 Metriä (m)
0.184 Metriä (m)
0.07 Metriä (m)
Sinetti
+
ohjeet
+
Peukalot kovetetaan tässä valokovetuslaitteessa yksitellen.


Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.3
Yhteenveto
5
6
4
15
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen