Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / Ultraäänipesuri
NAIL-EON ultraäänipuhdistin pitää huolen säihkyvästä puhtaudesta
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Saamme aina korkea laatu. Kuitenkin olemme parantaneet ultraääni cleaner puolestasi. Varmista itse, kuinka nopeasti ja helposti saat työkaluja, silmälaseja, koruja ja paljon muuta puhdistaa. Laite on täynnä pelkkää vettä. Se mahtuu jopa 750 ml. 42 000 Hz taajuus on hiljaisempi kuin muut laitteet. Voit valita viisi eri asetusta, 90, 180, 280, 380, tai 480 minuuttia. Laite myös silmälasien, kellot, korut ja jopa CD- ja DVD ovat kitisevä puhdas ja -vapauttaa lisäksi välineitä muutamassa minuutissa. Voit puhdistaa leikkurin liitteitä myös varovasti ja huolellisesti, on täysin hämmästynyt. Jos yksin puhdistusteho ei riitä ultraääni puhdistus laitteesta, voit antaa erityistä puhdistus keskittyä veteen. Yleensä tämä ei ole tarpeen. Ultraääni cleaner puhdistaa fyysinen läpi, joka on nimeltään Kavitaatio. Keskimäärin kolme minuuttia riittävät, ja aihe on putipuhdas. Toinen hoito ei enää tarvita. Laite sopii millä tahansa työpöydällä ja ei pitäisi olla puuttuu. Se on yhdistettävissä tahansa pistorasiaan. Tietenkin laite on teknisesti oikea ja noudattaa eurooppalaisia standardeja. Inspiroidu ultraääni cleaner. Kuten aina saat tuotteen korkealaatuisia kanssamme.

Mitat
+
0.254 Metriä (m)
0.177 Metriä (m)
0.172 Metriä (m)
ohjeet
+
Korkean puhdistustaajuuden ansiosta puhdistusnestettä siirretään korkeataajuuksisilla värähtelyillä niin, että myös pienimmät likahiukkaset saadaan poistettua kapeista paikoista. Täytä vesisäiliö kylmällä vedellä, lisää mahdollinen puhdistustiiviste, säädä haluttu aika ja paina käynnistys-/sammutuspainiketta. Laite aloittaa puhdistuksen.
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.8
Yhteenveto
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen