Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / Työpistevalaisin
NAIL-EON LED työpyötävalaisin on energia tehokas sekä kirkas
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Hygienia- ja puhtausvaatimukset olisi ensisijaisesti kynsien muotoilu ja naula muoti voi myös liikunta ja oikea materiaali sekä työkalun tärkeimmät kohdat. Laitteet ja työ light sisältää monia nail salon, joka huoneessa. Lamppu on tärkein työkalu työpöydälle. Kynnet ja kynsien muotoilu oikea valaistus on tärkeää aikaansaada täydellisesti. NAIL-EON lamppu työpaikalla annetaan työmahdollisuudet ja valon tiesi upea malli kerrokset. LED-valo on häikäisemätön ja low-säteily. Valkoinen kirkas LED-tekniikalla saavutettu vastuuarvojen kuten vain päivänvalossa. Siksi koko työpöydän voi täysin valaistu. Valaisimet on etu, että he kehittävät lämpöä LED. Ne ovat siis ennalta kynnet, koska ei ole vaaraa polttaa. Kynsien stylistit ja asiakkaille työskentelevät lamppu on yhtä hauska. Koska pöly houkuttelemina lamppu itse, puhdistus on helppoa ja kielteisiä vaikutuksia ole. UV-geeli voi olla kovettua puuttuu lämpöä. Tarjoamme korkealaatuisia, tuotteita, jotka täyttävät korkeat vaatimukset eurooppalainen standardi. Katso itse ja enää paheksua huono valaistus pöydälle. Jätä valo mennä kanssa meidän NAIL-EON lamppu työpaikalla.

Mitat
+
0.754 Metriä (m)
0.319 Metriä (m)
0.068 Metriä (m)
ohjeet
+
Koska lamppu ei vedä pölyä puoleensa, on puhdistus helppoa ja vaivatonta. Tällä työpistevalaisimella voit valaista kauttaaltaan koko työpöydän.


Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.9444
Yhteenveto
5
17
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen