Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Laitteet / Pölynpoisto
NAIL-EON kynsipölynimuri – suojaamaan viilaus pölyä vastaan

Tiedot
+

Onko siellä myös anteeksi kynsien mallinnus monet ilmoitukset hengittää, Iho ja mallinnus-työtilan ja kaikki kohteet päästä eroon pölyn? Hienon pölyn hiukkaset ovat sekin jyrsintä ja tiedostoja sekä art luonnonkynnet terveydelle ei aivan tavanomaiset. Allergiat voivat joskus se tai pahimmassa tapauksessa allergiat laukaista. Niin suojella itseäsi tästä eteenpäin Meidän NAIL-EON kynsien pöly imu. Tämä ammatillinen Kynsienhoitolaitteet 30 watin lupaa suorituskykyä ja sisällytetty Palmrest extreme suorittaa hiljainen ja energiatehokas pölynpoistoa. Ennen kuin käytät Tiedostot Käynnistä, säännös laite, ja paina painiketta-kytkintä. Paikka sinun tai asiakkaasi kautta pölynimua, käsi niin, että sinun Kyynärvarsi lepää hieman sinun ranne ja käsi on rento yli Kopiointi on keskeytetty. Imu laite kestää nyt pölyn suodatin pussiin. Tämä on täynnä pöly voi vaihtaa helposti ja Katso puhdas juokseva vesi. Pölyn poisto laitteen pinnan, Nail Studio äänenlaadun, on helppo puhdistaa ja voi kostealla liinalla pyyhkiä pois helposti. Mitä sinä odotat? Tarjoamme sinulle meidän pienkone imuroimalla pölyä kooltaan 110 mm x 310 mm x 320 mm (W x L x K) kolme puuvilla-pölypussi vaihtaa.  

Mitat
+

0.304 Metriä (m)
0.281 Metriä (m)
0.136 Metriä (m)

ohjeet
+

Laite käynnistetään painikkeesta ennen viilauksen aloittamista. Kaikki irtoava pöly imetään imuriin ja suljetaan varmasti suodatinpussiin.Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.5897

Yhteenveto

5
25
4
12
3
2
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen