Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / Pölynpoisto
NAIL-EON kynsipölynimuri – suojaamaan viilaus pölyä vastaan
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Yksi merkittävä terveysriski alalla kynsien mallinnus on hieno pöly luodut arkistointi tai jauhaminen keinotekoisia ja luonnon kynnet. Tämä hieno pöly on ilmassa ja voidaan hengittää. Allergiaa tai pahimmassa tapauksessa keuhkosairaus voi olla seurauksena. Mutta myös oman nahkansa ja kynsisalongissa laitteet ja työympäristö pöly laskeutuu epämiellyttävä, jotta puhdistus ja huolto tarve kasvaa. Naileon kynsisalonki pölynimua lopettaa nämä ongelmat.


Antoteho 23 wattia, nämä pölynpoisto on todellinen voimanlähde kynsisalongissa. Laite sisältää käytännön rannetuki jolle levätä omiin käsiinsä ja niitä asiakkaiden hoidon aikana. Ennen hakemuksen laite kytketään päälle näppäimen. Koko kertynyt pöly uutetaan ja turvallisesti loukkuun suodatinpussi. Laite käy hyvin hiljaa eikä häiritse mukavassa ilmapiirissä ammattimaisen Manikyyri. Lisäksi laite on erittäin energiatehokas. Jonka koko on 110 mm x 310 mm x 320 mm (L x L x K), pölynpoisto hyvin kompakti ja sopii täydellisesti kullakin työalueella.

Jos suodatin on täynnä, se voidaan helposti irrottaa ja puhdistaa juoksevalla vedellä. Hoidosta itse laitteen, se on tarpeeksi pyyhkiä kostealla liinalla. NAIL-EON Manikyyri pölynpoisto - Premium taulukko-kopioiminen kynsien mallinnus ja Pedikyyrisarjanamme.

Mitat
+
0.304 Metriä (m)
0.281 Metriä (m)
0.136 Metriä (m)
ohjeet
+

Laite käynnistetään painikkeesta ennen viilauksen aloittamista. Kaikki irtoava pöly imetään imuriin ja suljetaan varmasti suodatinpussiin.Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5455
Yhteenveto
5
29
4
12
3
2
2
0
1
1

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen