Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / Pölynpoisto
NAIL-EON kynsien muotoilu kynsipölynimuri - pidä ilma puhtaana kynsiä muotoillessa
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Ammattilaisen poistoilman ilmaa kynsien mallinnus pysyy pölytön ja hygieeninen. Voimakas NAIL-EON kynsien muotoilu pölynpoisto kestää arkistointi ja kiillotus pölyjen syntyy Nagelmodellage tai manikyyri, suoraan. Pölyhiukkasten loukussa irrotettava suodatin pussi ja se voidaan helposti hävittää.
Vuonna manikyyri sekä yhdellä Nagelmodellage hienoa pölyä läpi tiedostoja ja karhennus syntyy. Siten tämä pöly ei pääse ilmaan ja hengitysteihin, pölynpoisto on tärkeä työväline. Tämä koskee ammatillista kynsisalonki erityisesti, mutta myös kotona tekee louhinta hyvää palvelua. Ammatti-yksikkö alkaa arkistointi siellä missä se syntyy ja sitä voidaan käsitellä. Toimi on NAIL-EON kynsien muotoilu pölynpoisto sähkövirtaa. Energiankulutus on pieni, tämä koskee myös melua, joka pitää edelleen hyvässä suorituskyvyn rajoissa. Ammatti pöly uuttamalla nded on 3vuosi takuu. NAIL-EON kynsien muotoilu pölynpoisto - Professional taulukko uuttoa Manikyyri ja Pedikyyrisarjanamme.
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
24
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen