Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / Parafiinihoito
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 199,00 € tai enemmän koodilla WINTER2016
NAIL-EON Parafiinivahasetti erityisen pehmeään ihoon
Tiedot
+

Nail-Eon parafiini-setti on ehdottomasti trendi. Koskaan ollut helpompaa oli oma wellness oasis Koti perustaa. Parafiini hand Kylpyamme aiheuttaa kertaerien jälkeen Sovelluksen parannusta ihon tekstuuri. Sitä sovelletaan lämmin ja kannustaa siksi verenkiertoa. Jokainen kärsii tulehtuneita niveliä, on Lämpökäsittelyn jälkeen tuntuu huomattavasti paremmalta. Myös ihmisiä, joilla parantaa ihon kimmoisuutta oppia heikko sidekudoksen. Voit Voit säilyttää hyvinvoinnin tunne joukko kädet, jalat ja kyynärpäät. Liitteenä nail salon yksikön lämpenee aromaattinen vaha, kunnes se muuttuu nestemäiseksi. Lämmin parafiini avaa huokoset, mikä voi pakkauksissa, erityistä voiteet ja optimaalisesti voiteet tunkeutua syvemmälle nahkaan ja sen Vaikutus. Kuiva, hauras tai jopa halkeilevat iho on nyt menneisyyteen. Suuresta joukosta ovat seuraavat välineet yhden täynnä ylellisiä hoitoja saatavilla: electric kynsien muotoilu Parafiini Kylpyamme, kahden korttelin vaha kunkin 400 g aromi parafiini, kymmenen yksilöiden Protectorbags folio, lämmin Frotteehandschuh ja pehmoinen Huispausjoukkueensa etsijä. Meidän tarjouskilpailun tulokset Settiin. Yhdistää rentouttava hoito laaja manikyyri pedikyyri. Yksi Käyttöohjeet meidän ruudun. Annamme pois laitteet kolmen vuoden takuu. Näet, Tarjoamme sinulle yksinomainen Monipuolinen palvelu. Luota meidän vuoden kokemuksella ja sulje yhteyttä fanijoukko ympäri lämmin vaha hoito.

Mitat
+
0.24 Metriä (m)
0.309 Metriä (m)
0.175 Metriä (m)
ohjeet
+

Vaihe 1: Pese kädet, ja kuivaa ne huolellisesti. Poista korut ja nosta hihat. OHJE: Varmista, että lämpösuojaritilä on laitteen pohjalla.

Vaihe 2: Tarkasta vahan lämpötila laittamalla hieman vahaa ranteisiisi.

Vaihe 3: Laita käsi altaaseen sormet hieman levitettyinä. Ota sitten käsi heti varovasti pois altaasta. Anna vahan kovettua käsiin. Odota vähintään 3 sekuntia, että vaha on kovettunut, ennen kuin kastat käden uudestaan. Kiinteä parafiini ei enää kiillä!

Vaihe 4: Toista vaihe 3 niin monta kertaa kuin haluat, kuitenkin vähintään 3 kertaa. Mitä useampia kerroksia tehdään, sitä kauemmin lämpö säilyy.

Vaihe 5: Laita käsiin suojapussi ja anna käsien olla froteekäsineessä 15 minuuttia. Näin lämpö pysyy käsissä.

Vaihe 6: Riisu froteekäsine ja rullaa kovettunut vaha pois käsistä suojapussilla. OHJE: On suositeltavaa hävittää kovettunut vaha, koska se sisältää kuolleita ihosoluja.


Vinkki: Ennen parafiinikäsittelyä iholle voidaan levittää hoito.

Lämpö avaa ihohuokoset ja hoito vaikuttaa täydellisesti.

Huomio: Parafiinin täyttömäärä altaassa ei saa ylittää maksimirajaa.

Käsitelläksesi jalat ja kyynärpäät, toista vaiheet 1–4.


Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.9
Yhteenveto
5
23
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen