Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / Parafiinihoito
NAIL-EON Parafiinivahasetti erityisen pehmeään ihoon
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Pidettiin kynsisalongissa paitsi kynsien tai manikyyri, suuri merkitys on kiinnitetty käsi- ja kynsihoitoa. Parafiinikylpy on yksi suosituimmista Kynsienhoitolaitteet Spa. < BR >< BR > NAIL-EON parafiini kädet nopeasti ja kestävästi intensiivinen hoito. Sarja sisältää electric parafiinikylpy kaksi tuoksu parafiiniblokit â 400 grammaa kymmenen Protectorbags folio ja kaksi lämmintä froteeta käsineet. Parafiinikylpy ylläpitää kuiviin ja hilseilevän ihon ja avaa ihohuokoset. Jatkokäsittelyä, voiteet ja voiteet toimii syvemmälle ihokerroksiin. Vaha pakki sopii kädet, jalat ja kyynärpäät hoito, lämpökäsittely parantaa hyvinvointia ja lisätä ihon kimmoisuutta.

Monipuolinen parafiini, asetettu vahalla NAIL-EON on erityisen pysyvää vaikutusta aiheuttaa oireiden lievitystä terveys valitukset kuten niveltulehdus, tulehdusta, urheiluvammoja ja nivelten jäykkyys. Valmistajat parafiini, asetettu vaha naulalla Eon on 3 vuoden takuu kaikki laitteet nded Verkkokauppa ja auttaa Toimintaterapia ja reumaa. NAIL-EON parafiini, asetettu + 2x400g parafiini ja tarvikkeet parafiini Starter Kit oranssi kädet, jalat ja manikyyri.Mitat
+
0.24 Metriä (m)
0.309 Metriä (m)
0.175 Metriä (m)
ohjeet
+

Vaihe 1: Pese kädet, ja kuivaa ne huolellisesti. Poista korut ja nosta hihat. OHJE: Varmista, että lämpösuojaritilä on laitteen pohjalla.

Vaihe 2: Tarkasta vahan lämpötila laittamalla hieman vahaa ranteisiisi.

Vaihe 3: Laita käsi altaaseen sormet hieman levitettyinä. Ota sitten käsi heti varovasti pois altaasta. Anna vahan kovettua käsiin. Odota vähintään 3 sekuntia, että vaha on kovettunut, ennen kuin kastat käden uudestaan. Kiinteä parafiini ei enää kiillä!

Vaihe 4: Toista vaihe 3 niin monta kertaa kuin haluat, kuitenkin vähintään 3 kertaa. Mitä useampia kerroksia tehdään, sitä kauemmin lämpö säilyy.

Vaihe 5: Laita käsiin suojapussi ja anna käsien olla froteekäsineessä 15 minuuttia. Näin lämpö pysyy käsissä.

Vaihe 6: Riisu froteekäsine ja rullaa kovettunut vaha pois käsistä suojapussilla. OHJE: On suositeltavaa hävittää kovettunut vaha, koska se sisältää kuolleita ihosoluja.


Vinkki: Ennen parafiinikäsittelyä iholle voidaan levittää hoito.

Lämpö avaa ihohuokoset ja hoito vaikuttaa täydellisesti.

Huomio: Parafiinin täyttömäärä altaassa ei saa ylittää maksimirajaa.

Käsitelläksesi jalat ja kyynärpäät, toista vaiheet 1–4.


Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.9
Yhteenveto
5
25
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen