Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Laitteet / Kynsipora
Sähköiset kynsiviilat ja muut kynsistudiolaitteet
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Klo manikyyri, pedikyyri ja kynsien mallinnus on monia laitteita ja Tarvittavat vaiheet. Lisäksi hyvä materiaali, käytäntöä ja taitoa tämä on oikea työkalu tärkeää saavuttaa täydellisen tuloksen. Nail Studio Laitteet voi helpottaa valtavasti työtä kynnet. Erityisesti Kynsien leikkurit voi säästää paljon aikaa, usein työlästä arkistointi-WC kustannukset. Erityisesti tekokynnet siirrosten vanhat tiedostot Sama mallinnus on huolellista työtä ja vaatii paljon kestävyyttä ja vaivaa. Myös kynsien leikkurit promed 620 on täydellinen työkalu tiedostot Luonnon tai keinotekoinen kynnet saa tehdä nopeammin. Reititin on kautta ergonominen muoto hyvin kädessä ja on erittäin helppokäyttöinen. Hän on eri tasoilla, joka aina vastaa Työn oikea asetus on valittavissa. Riippuen kynsien leikkuri, manikyyri ja pedikyyri ja tekokynnet Luonnonkynnet käytetään. Saat kauniisti suunniteltu laitteen vieressä sopii täydellisesti käsikirjan kullekin taulukolle ja merkki Verkkopistoke. Lisäksi laitteessa on jopa 20000 rpm: n moottorinopeus ja oikealle / vasemmalle kierto on säädettävissä. Me tarjota korkealaatuisia tuotteitamme, kaikki viimeisimmän UV-geeli-teknologia ovat valmistettu ja pitkäaikainen Valmistajien kokemus. Enää kamppailevat pitkä arkistointi työtä. Hyödyntää kynsien leikkurit, voit olla innoissaan ja mietin Miten olet voinut olla niin kauan.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5
Yhteenveto
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
4
Hyvä tuote mutta kannattaa huomata että ei sisällä teriä! Eli ne pitää tilata erikseen, itselle oli vähän epäselvää varsinkin viimeisen esittelykuvan perusteella.
Kellonaika:20:42
Päivämäärä:19.12.2012
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen