Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Laitteet / Kynsipora
promed de Luxe

Tiedot
+

Viilaus on eras kynsien muotoilun tärkeimmistä osasista. Myös manikyyri ja pedikyyri vaativat kynsien käsittelyä viilalla. Promed 620 de luxe –viilamme on täydellinen ratkaisu ammattimaiseen työskentelyyn. Laite on valmistettu Saksassa, ja on suunniteltu myös vasta-alkajille. Laite toimii nopeasti ja tehokkaasti. Kiitos viilan pienien ulkomittojen, se sopii myös toiseksi laitteeksi sekä mukaan otettavaksi kotikäynneille. Uusi ominaisuus on laitteen yhdistetty nopeus- ja suuntakontrolli. Säädin on varustettu kimaltelevalla kivellä ja on sisältää turva toiminnon. Turva ominaisuus pysäyttää viilan automaattisesti jos sen nopeus kohoaa liian suureksi tai viilan rasitus ylittää turva-arvon.

Promed 620 de luxe on tilaa säästävä, ja omaa innovatiivisen muotoilun. Se sopii jokaiselle pöydälle ilman ongelmia. Laitteen valkoinen kuori sekä kimaltava lila käsiosa istuvat jokaiseen ympäristöön. Laite käsittää myös sisään rakennetun pidikkeen käsiosalle. Laitte sisältää keskusyksikön, käsiosan, käsipyyhkeen, pidikkeen kärjille, virtalähteen sekä ohjeet.

Tulette olemaan enemmän kuin tyytyväinen työskentelyyn tämän laitteen kanssa. Antakaa Promed 620 de luxe viilan vakuuttaa itsenne, tulette rakastumaan siihen!

ohjeet
+

Pienen kokonsa ansiosta se sopii varalaitteeksi tai kotikäynneille.


Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4

Yhteenveto

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen