Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsitipit / Stiletto-Tipit

Stiletto-Tipit

Filter articles
Täyttöpussi stilettitipit 50 kpl Stiletto-Tipit Täyttöpussi stilettitipit 50 kpl
Lähde 0,68 € *
Stilettikuvioiset kynsitipit Stiletto-Tipit Stilettikuvioiset kynsitipit
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Tippilaatikot stilettitipit Stiletto-Tipit Tippilaatikot stilettitipit
3,45 € *
5,56 € / 100 g
Stilletto-kynsimuotti 500 kpl Stiletto-Tipit Stilletto-kynsimuotti 500 kpl
Lähde 9,95 € *
19,51 € / 1000 g
Näyttävät Kynnet Stiletto-Tipeillä tai Kynsimuoteilla

Ota oppia kuuluisuuksista: Stiletto-nails ovat päivän kuuminta trendiä ja ne ovat hätkähdyttävä tapa koristaa kynsiä nail art -elementeillä. Stiletto-tippien tai -kynsimuottien avulla muotoiltavien tekokynsien erityinen ulkonäkö pääsee oikeuksiinsa myös hillittyjä värejä ja koristeita käytettäessä keräten puoleensa hämmästyneitä tai peräti kunnioittavia katseita. Ja jos rohkeasti muotoiltuja kynsiä täydennetään vielä nded-valikoiman nail art -elementeillä, efektigeeleillä tai rohkeilla geelilakoilla, tuloksena on pieniä ikimuistoisia taideteoksia, jotka kääntävät katseita.

Stiletto-nails kutsutaan tekokynsiä, joissa on erityisen terävä, loppua kohti kapeneva kärki. Kärki voi olla toiveista riippuen joko hillitty tai äärimmäisen terävä. Täydelliset kynnet saat aikaiseksi Stiletto-kynsitipeillä, jotka antavat kynnelle halutun muodon ja kiinnitetään luonnonkynteen kynsiliimalla. Toinen vaihtoehto on erityisen, terävän mallisen kynsimuotin käyttäminen, joka toimii pohjana akryyli-, lasikuitu- tai geelikynsille. Kynsi muodostetaan joka tapauksessa tavalliseen tapaan kerroksittain, kovetetaan materiaalin vaatimalla tavalla ja koristellaan lopuksi halutuilla nail art -elementeillä. Erityisen huomiota herättävä vaihtoehto ovat äärimmäisen teräväkärkiset Stiletto-kynnet. Arkipäivään soveltuvat paremmin hieman hillitymmät stiletot, jotka eivät häiritse normaaleissa arjen askareissa.

Kauniiden, ominaisuuksiltaan normaalien rakennekynsien kaltaisten Stiletto-nails perusedellytys ovat hyvin hoidetut kädet ja huolellisesti valmistellut luonnonkynnet. Ensimmäinen vaihe on luonnonkynnen huolellinen viilaus, minkä jälkeen se karheutetaan bufferilla. Tämän jälkeen kynteen levitetään stilettoja varten pitoainetta, eli nk. primeriä. Kuivuneen primerin päälle levitetään ohut kerros pohjustusgeeliä. Base Coat kovetetaan UV- tai LED-valolla ja se muodostaan rakennekynnen pohjan. Menetelmästä riippuen kynteen laitetaan tämän jälkeen joko Stiletto-tipit tai Stiletto-nails ja kynsi muotoillaan. Muotoilun suhteen valittavana on lukuisia vaihtoehtoja, kuten aina. Kynnelle voidaan tehdä ranskalainen manikyyri, se voidaan koristella mielikuvituksellisilla nail art -elementeillä tai lakata yksivärisellä kynsilakalla kirkkaita värejä tai erilaisia efektilakkoja käyttäen.

Stiletto tulee italian sanasta Stilett, joka merkitsee erittäin terävää pistoasetta. Niiden muotoilussa käytetään usein myös kynsimuotteja. Joustavat Stiletto-nails asetetaan sormenpään ympärille ja niitä voidaan käyttää sekä akryylin että geelin kanssa. Kynsimuotti muotoilee sormenpäähän halutunlaisen Stiletto-kynnen ja kun kynsi on kovettunut, muotti irrotetaan. Stiletto-nails on toinen suosittu tapa muotoilla teräväkärkiset kynnet. Niistä on saatavana kuvioituja ja kuviottomia malleja sekä erilaisia lajitelmia. Kun sopivan kokoinen tippi on valittu, se kiinnitetään kynsiliimalla luonnonkynteen. Lopuksi kynsi käsitellään tavalliseen tapaan.


Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€